Ana SayfaDizilerMasterChef 2022 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2022 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 5. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Mehmet şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022 5. hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 5. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 2022 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi takım oyunları sonunda kırmızı ve mavi takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Atike, Vural, Fatmanur, Görkem, Çağdaş ve Burak, eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’e büyük zorlu aşamalardan geçerek geldiklerini ve oradan ayrılmak istemediklerini söylediler.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Birinci eleme turunda şefler yarışmacılara bulgur çeşitleri verdi ve bu ürünü kullanarak onlardan yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar ilk turu geçmek için var güçleriyle mücadele etti. Sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların tabaklarının tadımını tek tek yaptı ve en başarı üç yarışmacının isimlerini açıkladı.

Günün birincisi Çağdaş oldu. 2. Atike ve 3. Burak oldu. Bu üç yarışmacı ilk turu geçerek en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantilemiş oldu.

SON ELEME TURU!

Günün son eleme turuna Fatmanur, Vural ve Görkem kaldı. Mehmet şef kendisinin özel yemeği olan Kraken’le yarışmacıların karşısına çıktı. Önce yemeği tanıtıp yarışmacılara tattırdı. Daha sonra yarışmacılardan bu yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde üç eleme adayı var güçleriyle Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yapmak için mücadele etti.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Verilen sürenin bitiminde üç yarışmacı da tabağını tam yapıp şeflerin beğenisine sundu. En başarılı tabağı yapan Fatmanur oldu. Geriye Vural ile Görkem kaldı. MasterChef 2022’nin 5. haftasının elenen yarışmacısı Vural oldu.

MasterChef 5. Hafta 2. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 2. Ve 3. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler