Ana SayfaDizilerTozluyaka 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre'nin Ölümüyle Arkadaşları Sorguya Alınıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Ölümüyle Arkadaşları Sorguya Alınıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Kenan’ın babasını öğrendikten sonra bu gerçeği kendisinden sakladığı için annesini affetmiyor. Derya ile Önder’in arası tekrar düzeliyor. Nesrin ise, Derya’yı tehdit etmeye başlıyor. Cemre, tutuklanıp akıl hastanesine gönderiliyor. Berk, onu oradan kaçırıp tekneye saklıyor. Bir parti düzenleyen Berk, tüm arkadaşlarını teknedeki partiye davet ediyor. Ali ile Mavi, ortamda bir gariplik olduğunu seziyor. Tozluyaka 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemre’nin ölümüyle arkadaşları sorguya alınıyor.

Pazar Dizileri 2022

Cemre’nin Ölümüyle Arkadaşları Sorguya Alınıyor!

Tozluyaka 14. bölüm 1. fragmanında; Partiye katılanlar içtikleri içeceklerle kendilerini kaybediyor. Cemre’nin cesedinin bulunmasından sonra partide olan herkes sorguya alınıyor. Berk’in Cemre’yle birlikte yaptığı plan ters mi tepiyor? Partide neler oluyor?

İşte Tozluyaka 14. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Kenan’ın babası olduğunu öğrendikten sonra bu durumu kabullenemiyor. Şimdiye kadar kendisine doğruluk ve dürüstlük öğreten annesinin yıllarca bu gerçeği kendisinden saklamasını hazmedemeyen Ali, eve gitmiyor. Derya, ona gerçekleri anlatmak için çırpınıyor. Ali, Kenan’ın yanına gidip kendisinin bir babası olduğunu, onun da öldüğünü söylüyor.

Berk de, Ali’nin kardeşi olduğu fikrini hiç kabullenmiyor. Babasına, bundan sonra onu kendisinden koruması gerektiğini söylüyor. Ayla, Önder’in yanına gidip Nesrin’in Derya’ya ondan şiddet gördüğünü söylediğini anlatıyor. Önder, Derya’nın yanına gidip onunla konuşuyor. İkilinin arası düzeliyor.

Derya’nın dükkanına birisi taş atıp camını kırıyor. Taşa sarılı notta ise, Önder’den uzak durması yazıyor. Derya hemen, bunu yapanın Nesrin olduğunu anlıyor. Bu durumdan Önder’e de bahsetmiyor. Berk, Cemre’yle bir plan yapıyor. Onu götürüp karakola teslim ediyor.

Cemre, suçlarını itiraf ettikten sonra, akıl hastanesine nakil ediliyor. Hazal, Berk’in Cemre’yi kendi eliyle polise teslim etmesini garip karşılıyor. Normalde onun için canını bile oraya koyacağını biliyor. Okulda bir maç oluyor. Maçı, kazanan öğrenciler sevinçlerini kutlamak istiyor. Berk onlara teknesinde bir parti vereceğini söyleyip davet ediyor. Onlar partiye gelmeden önce Cemre’yi hastaneden kaçırıp tekneye götürüyor. Arkadaşları partiye geliyor. Cemre, saklandığı yerden çıkmak için zamanını bekliyor.

Mavi, partinin fazla mükemmel olduğunu ve bunda bir gariplik olduğunu anlayıp düşüncelerini Ali’yle paylaşıyor. Ali de, partide bir gariplik olduğunu seziyor. Berk, arkadaşlarına içeceklerini dağıttıktan sonra Cemre’nin yanına gidip ona biraz daha orada beklemesi gerektiğini söylüyor.

Tozluyaka 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mavi Başlarına Bir Şey Gelmesinden Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler