Ana SayfaDizilerYargı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Tuzağa Mı Düşüyor?

İlgili Postlar

Yargı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Tuzağa Mı Düşüyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz’ın aldığı tehdit notunda; bulunan bıçağı Ceylin’in kendilerine getirmesi, aksi taktirde cinayetlerin devam edeceği yazıyor. Pars, Ilgaz’ın Ceylin’i oraya göndermek istemediğini öğrenip karşı çıkıyor. Ceylin, oraya gitmeyi kabul ediyor. Ilgaz, ekiple birlikte an ve an Ceylin’i takip ediyor. Ceylin odaya gittiğinde, çalan telefonda takip edildiğini anlıyor. Ilgaz ile ekibi Ceylin’i gözden kaybediyor. Ceylin, tuzağa mı düşüyor?

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Tuzağa Mı Düşüyor?

Yargı 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Pars, Neva’nın şüpheli ölümüyle hayatı alt üst oluyor. Cesetlerin birinin üzerinde bulunan bıçak incelemeye gönderiliyor ve üzerinde Neva’nın parmak izi çıkıyor. Pars, kız kardeşinin bu cinayetlerle bir ilgisinin olduğunu anlıyor. Ilgaz, aldığı nottan sonra bu durumu Ceylin’den saklıyor.

YARGI 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Eren’e notu gösterip bu operasyonu birlikte ve gizli yürütmek istediğini söylüyor. Nottaki yere bıçağı Ceylin’e benzeyen biriyle göndermeyi düşünüyor. Eren, ona benzeyen birini bulup Ilgaz’ın karşısına götürüyor. Ilgaz, Ceylin’in evden getirdiği kıyafeti kadına giydirip göndermek isterken durumu Pars öğreniyor.

Pars, onun düşüncesine karşı çıkıyor ve Ceylin’in oraya gitmesini istiyor. Hemen Ceylin’e durumu anlatıyor. Ceylin Ilgaz’ın yanına gidip onun ağzını arıyor. Ancak Ilgaz, bu nottan Ceylin’e bahsetmiyor. Ceylin Pars’a, bu operasyonda olmak istediğini söylüyor. Bu arada Mehmet Can’ın hayatından endişe ediliyor.

Neva, ölmeden önce abisini arayıp ondan yardım istiyor. Pars, onu ret ettiği için büyük vicdan azabı çekiyor. Neva, abisini arayıp Cüneyt’in, Yekta’nın şirketinden zimmetine yüklü bir miktarda para geçirdiğini, o paraları da kendi evine koyduğunu ve abisinden o paraları oradan almasını istemişti.

Pars ise, buna karşı çıkıp hemen Cüneyt’ten ayrılmasını istemişti. Ilgaz, Ceylin’in üzerine kurşun geçirmez elbise giydiriyor ve korkarak onu istenilen adresteki otele gönderiliyor. Otelde düğün olduğu önceden tespit ediliyor. Ilgaz ve ekibi, Ceylin’i uzaktan takip ediyor. Ceylin, otel odasına korkarak giriyor ve ama orada kimsenin olmadığını görüyor.

Ardından hemen odadaki telefon çalıyor. Ceylin telefonu açıyor ve karşısındaki kişi, bir dahasına istediği gibi tek gelmesini, a

ksi taktirde cinayetlere devam edileceğini söylüyor. Ceylin, odadan çıkıp asansöre biniyor. Ilgaz ile ekibi ondan sonra Ceylin’i gözden kaybediyor. Bu arada Ilgaz, hemen Mehmet Can’ın yanına gitmesi için babasını arıyor. Metin, hastaneye gittiğinde Mehmet Can’ın yatağında olmadığını görüyor.

Yargı 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceylin Bıçağı İstenilen Yere Götürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler