Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 19. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Mine İle...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 19. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Türkan Mine İle Somer Arasındaki Bağı Öğrenmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 19. yeni bölümüyle 27 eylül salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nesrin günbegün kötüye giderken tüm ev ahalisi onun için tedirgin olur. Türkan ise kendisini, büyük bir kaosun içinde bulur. Mine’nin tuhaf davranışlarının ardındaki sır perdesini çözmeye çalışır ve Kiraz’ın babasının kim olduğunu öğrenmek ister. Nihat, Somer’in karşısına geçip ondan Mine’yi ister. İkili arasında çıkan tartışma büyür ve gözünü karartan Nihat, Somer’e silah çeker. Üç Kz Kardeş 19. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Türkan, Mine ile Somer arasındaki bağı öğrenmeye çalışıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Mine İle Somer Arasındaki Bağı Öğrenmeye Çalışıyor!

Üç Kız Kardeş 19. bölüm 1. ön izlemesinde; Türkan, Mine’nin konağa gelip yerleşmesiyle zor günler yaşıyor. Bu duruma daha fazla katlanamayan Türkan, Kiraz’ın babasının kim olduğunu öğrenmek istiyor. Mine’ye, Kiraz’ın babasının kim olduğunu soruyor.

İşte Üç Kız Kardeş 19. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 18. BÖLÜM ÖZETİ! 

Somer, Mine ve bebeğiyle eve gelir. Türkan, Mine’nin kocası tarafından darp edildiğini zannedip evini ona açar. Rüçhan, Mine’nin eve gelmesinden hiç memnun olmaz. Her fırsatta onun yaptığını yüzüne vurur. Türkan ise, Mine’ye destek olmaya çalışır. Mustafa, babasını sıkıştırıp ondan soy adını ister.

Fabrikada işe başlayan Mustafa, Türkan’ı geriden seyredip ona hayranlıkla bakar. Bir gün onunla karşılaşıp konuşmak ister. Türkan ise, evli olduğunu yakışık almayacağını söyleyip onun teklifini ret eder. Mine, evde öyle şeyler yapıyor ki orada kalıp Türkan’ı evden kaçırmayı planlar.

Nesrin, bebek çantası yapıp Fatih’in karısının doğum yapacağını hatırlar. Ona çanta yaptığını zanneder. Derya, Fatih’in kızı olduğunu öğrendikten sonra Sadık’a hiçbir şey söylemez ve içten içe onlara düşman olur. Erkek arkadaşına birlikte ev tutmayı teklif eder.

Ama iş onun planladığı gibi olmaz. Somer, Mine’nin tavırlarından rahatsız olup ondan evi terk etmesini ister. Mine ise, son ana kadar evi terk etmek istemez. Türkan, gerçeği öğrendikten sonra onun evi terk edeceğini ve kendisinin o evde Somer’le birlikte olacağını tahmin eder.

Rüçhan, her fırsatta Mine’ye evli bir kadınken başka bir adamdan çocuk yaptığını ve onu istemediğini söyler. Türkan ve kardeşleri arkadaşlarıyla sahilde piknik yapmak için buluşur. Orada sessiz sinema oynarlar. Serdar, Dönüş’ü sevdiğini seçtiği filmle ifade eder. Derya ise, Hakan’ın ayrılmak istediğini o sessiz sinema oyununda öğrenir.

Üç Kız Kardeş 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nihat Somer’e Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler