Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri'yi Kıskandırmaya Mı Çalışıyor?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Hayri’yi Kıskandırmaya Mı Çalışıyor?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 50. yeni bölümüyle 29 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hayri, saklanır ve Nalan kapıyı açar. Sedat içeri girip Nalan’ı öper. Hayri onları üzülerek izler. Daha sonra Feride içeri girip Hayri’nin bıraktığı sandviçi görür. Feride, Nalan ile Hayri arasındaki ilişkiden şüphelenmeye başlar. Bu sırada Sedat, Cana’ya aralarındaki yasak aşktan doğacak olan çocuğa babalık yapmayacağını söyler. Cana’nın kocası ise Rafet’in üzerine oynamaya başlar. Tüm bunlar olurken Feride Nalan’ı sıkıştırmaya devam eder. Camdaki Kız 50. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Hayri’yi kıskandırmaya mı çalışıyor?

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Hayri’yi Kıskandırmaya Mı Çalışıyor?

Camdaki Kız 50. bölüm 2. fragmanında; Rafet, boşanma protokolünü Gülcihan’a imzalatıyor. Feride, Nalan’ın Hayri’den uzak durması için yeni planlar yaparken, Hayri ise Nalan’ın Sedat’la arasının düzeltmesini kabullenemiyor. Nalan ile Sedat, akşam eğlenmeye gidiyor. Fırsatını bulan Hayri, Nalan’a ne yapmaya çalıştığını soruyor. Oda Hayri’yi tersliyor. Hayri, Nalan’dan artık nasıl bir hayat yaşamak istediğine karar vermesini istiyor.

işte Camdaki Kız 50. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Evdekiler günlerdir odasından çıkmayan Muzo’nun sağlığından endişelenmeye başlar. Gülcihan, kapıyı kırdırıp açtırır. İçeri girdiklerinde Muzo’yu yerde baygın bir şekilde yatarken bulurlar. Muzo, hemen hastaneye kaldırılır. Bu arada Rafet, Sedat’la konuşmaya ceza evine gider.

Ona, Alp’le neden kavga ettiğini onun ne sakladığını sorar. Sedat, Alp’in Cana’yı hala kendisinden kıskandığını ve ilişkilerinin devam ettiğini zannettiğini söyler. Daha sonra Rafet, Cana’yla buluşur. Ona, Sedat’ın bir hafta daha hapiste kalamayacağını söyleyip onu çıkartmak için ondan bir şeyler yapmasını ister.

Feride, Alp’le konuşmaya gider. Ancak onun ağzından bir şey öğrenemez. Konuşmalarından Cana’nın bebeğini aldırmadığını öğrenir. Bu arada Nalan, isimsiz bir not alır. Nalan nottan, Hayri’yle kendisini birinin gördüğünü anlır. Biraz düşününce o kişinin Selen olacağından şüphelenir.

Selen’i yanına çağırıp onun ağzını arar. Onun konuşmalarından Selen’in kendilerini gördüğünü anlar. Hayri’yle buluşup ona bu durumu anlatır. Cavit, Rafet’in Gülcihan’dan boşanacağını öğrenip onunla buluşur. Ona her şeyi tek tek anlatır. Gülcihan’ın onu çok sevdiğini, ona saygı duyduğunu, ama eğer Gülcihan kendisine gelirse de başının üzerinde yeri olacağını söyler.

Rafet, Gülcihan’a ondan ayrılma kararının kesin olduğunu söyler. Nalan konuşmak için Hayri’yle kilerde buluşur. Ona, onu öptüğü için pişman olmadığını söyler. O sırada kapıya Sedat gelir.

Camdaki Kız 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler