Ana SayfaDizilerMahkum 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Giryan İle Fırat Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Giryan İle Fırat Yakınlaşıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, 27. yeni bölümüyle 29 eylül perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Giryan, Fırat’la yakınlaşmaya başlar. Büge, Barış’la görüştükten sonra ne yapacağını bilmez. Barış ise, Büge’den ayrı kaldığı için gözyaşı döker. Fırat, Barış’tan bir işaret bekler ve bu işareti bulunca onu yakalamak için sabırsızlanır. Büge Fırat’a, Barış’la görüştüğünü anlatıp mücevherlerden bahsedecek mi? Fırat Dadaloğlu’na, hiç arkasında onu bekleyen bir evladı olup olmadığını sorar. Mahkum 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Giryan ile Fırat, yakınlaşıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Giryan İle Fırat Yakınlaşıyor!

Mahkum 27. bölüm 2. fragmanında; Barış, Büge’den ayrı kalmaya dayanamıyor. Eylül, Büge’ye silah çekip ona. onda vazgeçilmez olanın ne olduğunu soruyor. Fırat ile Barış, karşı karşıya geliyor. Ancak ikisi de birbirine ulaşamıyor. Giryan, Fırat’la dertleşmek istiyor. Ancak Fırat, insanlara hikayesini anlatacak kadar kimseye yaklaşamadığını söylüyor. Giryan ise, onu anladığını söyleyip ona yakın olmak istiyor.

İşte Mahkum 27. bölüm 2. fragmanı….

MAHKUM 26. BÖLÜM  ÖZETİ!

Barış Fırat’tan, Eylül’ün tecavüzcüsünü öldürüp Giryan’ı kurtarmasını ister. Fırat, adama ateş edemez. Sasha, adamı vurur. Fırat, Giryan’ı alıp oradan uzaklaşır. Bundan sonra Barış’ın hedefinin ne olacağını düşünmeye başlar. Barış, Büge’yi sürekli arıar ve ondan oğluna yaşadığını oğluna söylemesini ister. Telefon numarasını değiştiren Büge, Fırat’a Barış’ın kendisini sürekli aradığını söylemez.

Fırat, söz verdiği gibi Nazlı ile Can’ı Büge’yle beraber sinemaya götürür. Filmin yarısında ekran kararır ve Barış konuşmaya başlar. Fıra’a, bir sonraki hamlesini merak ettiğini bildiğini ve bir sonraki gün saat 12.00’de öğreneceğini söyler. Can, babasının yaşadığını öğrenir ve onu görmek ister. Fırat ve ekibi, Barış maskesi takan insanları bir bir sorguya alır.

Azime, hasta olan kızının tedavi masrafı için patronundan para ister. O vermeyince hırsızlık yapmak zorunda kalır. Hapse atılan Azime’nin kızı kendisi hapisteyken hayatını kaybeder. Barış, bu hikayeden sonra hedef olarak Azime’nin kızına para vermeyen o kuyumcuyu alır.

Fırat, araştırıp onun o kuyumcunun peşine düşeceğini anlayıp, evinin çevresine adamlarını yerleştirir. Mami, Barış’ın adamları tarafından yaralanır. Barış, onları adamın evine yönlendirip kendisi onun kuyumcu dükkanını soyar. Büge, Barış’ın kendisini çağırdığı yere gider.

Barış, bir çanta dolusu mücevheri Büge’ye verip ihtiyacı olan çocukların tedavisi için kullanmasını ister. O da çantayı alıp eve dönüyor. Bu olaydan Fırat’a bahsetmez. Dadaloğlu, elindeki fotoğrafa bakar. Fırat’ta aynı fotoğrafa bakar. Dadaloğlu, Fırat’n babası mı?

Mahkum 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dadaloğlu Fırat’ın Babası Mı Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler