Ana SayfaDizilerYasak Elma 149. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat'ı Kim Öldürüyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 149. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat’ı Kim Öldürüyor?

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 148. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doğan, Yıldız’dan intikam almak için yan yalıya taşınıyor ve onu kendi sahte nişanına çağırıyor. Hilal, Doğan’la sahte nişanlı olduğunu unutup Yıldız’ın elinden Yıldız Su’yu almanın derdine düşüp ona büyük bir tuzak kuruyor. Yıldız, Handan ve Ender’le buluşup, Doğan’la nasıl baş edeceklerini konuşurken, onun sağ kolu Murat’ın ölüm haberi geliyor. Murat’ı kim öldürüyor?

Pazartesi Dizileri 2022

Murat’ı Kim Öldürüyor?

Yasak Elma 149. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, gittiği nişan töreninde Doğan’ı görünce şok oluyor. Doğan, Yıldız’dan intikam almak için Hilal’le nişanlanıyor. Ender, aldığı tehdit telefonlarından sonra tutuşmaya başlıyor. Doğan’la, yaptığı anlaşma karşılığı aldığı otelden de vazgeçmek istemiyor. Bu durumdan kimsenin haberi olmadan hayatına devam etmek istiyor.

YASAK ELMA 148. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Doğan’ın dönmesiyle biraz şok yaşasa da kızını ona göstermek zorunda kalıyor. Doğan, yıllar sonra ilk kez kızını kucağına alıyor. Hilal, sahte nişanlılık olayını çok ciddiye alıyor. Doğan’ı kendince yönlendirmeye başlıyor. Handan, Doğan’ın hapisten çıkıp nişanlandığını duyunca ne yapacağını bilmiyor.

Kumru annesine, babasını hapisteyken ziyaret etmeyenlerin düşünmesini söylemesiyle Handan, iyice kötü oluyor. ilk gün Doğan kızıyla buluşuyor. O gün şirkete gitmiyor. Murat’tan, şirkette yokluğunda neler olduğunu araştırmasını ve kendisine rapor vermesini istiyor.

Doğan Handan’ın, yaptığı harcamaları görünce onu yanına çağırıyor. Onun yaptığı harcamaların farkında olduğunu ve kısıtlamaya gideceğini söylüyor. Handan, kapısının önüne çıktığında arabalarının alındığını ve yerine külüstür bir arabanın bırakıldığını görüyor.

Bu arada Yıldız, arkadaşlarıyla dışarı eğlenmeye çıkıyor. Hava atmak için pop starla arkadaş olduğunu söylüyor. Onun sahne aldığı yere gidiyor. Ancak onun kendisini tanımamasıyla bozulup, sanatçıyı karalıyor. Oda, Yıldız’ı arayıp tekrar sahnesine davet etmek zorunda kalıyor.

Hilal, Murat’la birlikte Yıldız’ın yanına gidiyor. Onun yanında kimse olmamasını sağladıktan sonra Murat’la içeri giriyor. Yıldız Su’nun içeceğine ilaç koyup onun ateşlenmesine neden oluyor. Yıldız, kızının ateşlenmesiyle mecburen Murat’ın götürdüğü hastaneye gidiyor. Murat, Hilal’in talimatıyla doktorlardan Yıldız’ın çocuğunu hep o hastaneye getirmekle suçlamaya çalışıyor.

Yıldız, Murat’ın hastanede ayrı evde Doğan’a ayrı konuşmasına çok sinirleniyor. Ender, Handan ve Yıldız bir araya geliyor. Yıldız, olanları onlara anlatıyor ve Murat’ı öldürmek istediğini söylüyor. Daha sonra Yıldız, Murat’ın öldürüldüğünü Hilal’den öğrenip şok oluyor.

Yasak Elma 148. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doğan Yıldız Ender Ve Handan’a Oyun Mu Oynuyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler