Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş'i Kaçırıyor...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş’i Kaçırıyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Dila, Güneş’i görünce kendisini kaybediyor. Ümran, davetlilere rezil olmamak için kızını oradan uzaklaştırıyor. Eve geldikten sonra onun bir kliniğe kapatılmasını istiyor. Dila, annesinin kendisini izlediğini öğrenip ona bir oyun oynuyor. Fırat, Güneş’in Dila’nın çocuğu olduğundan emin olmak için DNA testi yaptırıyor. DNA testisinin sonucunda Güneş’in Elif’in kızı olmadığını anlıyor. Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat Güneş’i kaçırıyor mu?

Pazartesi Dizileri 2022

Fırat Güneş’i Kaçırıyor Mu?

Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Dila’yı sıkıştırıyor ve ona Güneş’in onun kızı olduğunu bildiğini söylüyor. Ona çocuğunu tanımadığı bir kadına nasıl bıraktığını anlamadığını söylüyor. Dila, fenalaşıyor ve Fırat, ona bir şey olursa kendisini affetmeyeceğini düşünüyor. Elif, Güneş’i bulamıyor. En son onun Fırat’la birlikte olduğunu öğreniyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dila, davette Güneş’i görünce kendisini kaybedip bağırıp çağırmaya başlıyor. Ümran, kızını sakinleştirmeye çalışıp onu davetten uzaklaştırıyor. Ancak, Dila’nın krizi görüntülenip yayınlanıyor. Ümran, eve geldikten sonra Dila’yı bir kliniğe kapatmayı düşünüyor. Fırat, annesinin bu düşüncesine karşı çıkıyor. Ondan ona sevgi göstermesini istiyor.

Sude, Fırat’ın işe kendisini vermediğini sürekli Elif’le birlikte olduğunu görüp iyice ona karşı tavır alıyor. Bunu öğrenen Ümran, Elif’i akşam yemeğine davet ediyor. Elif, Güneş’le birlikte yemeğe gidiyor. Yemekte Ümran Elif’e, organizasyonunu çok beğendiğini bundan sonra onunla çalışmak istediğini söylüyor.

Ondan da sadece kendileriyle çalışmalarını istiyor. Elif, teklifi kabul etmeden önce şirketteki çalışanlarla konuşmak istediğini söylüyor. Güneş, içeri girip vakit geçirecekken Dila onun karşısına çıkıyor. Güneş, Dila’dan korkup bir dolaba saklanıyor. Fırat, yukarı çıktığında Güneş’i bir dolapta tıpkı kız kardeşi gibi dolaba saklanmış bir şekilde buluyor.

O yemekten sonra Elif Güneş’in tavırlarının değiştiğini anlayıp sebebini çözmeye çalışıyor. Fırat ise, Güneş’ten DNA alıp test yaptırmak istiyor. Öncesinde Dila’ya, o kızın ondan olup olmadığını soruyor. Dila, yine inkar ediyor. Ümran’ın kendisini izlediğini anlayan Dila, annesine büyük bir oyun oynuyor.

Ümran, en gizli sırrını kimin bildiğini düşünüp, kendisiyle oyun oynadığını anlamaya çalışıyor. Fırat, Güneş ile Elif’i at binmeye götürüyor. Bu arada Fırat’a test sonucu geliyor. Test sonucuna göre Elif’in, Güneş’in annesi olmadığını öğreniyor.

Bir Küçük Gün Işığı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş’in Dila’nın Kızı Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler