Ana SayfaDizilerYasak Elma 149. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender Yıldız Ve Handan'ı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 149. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender Yıldız Ve Handan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 149. yeni bölümüyle 3 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Doğan, Yıldız’dan intikam almak için yan yalıya taşınır ve onu kendi sahte nişanına çağırır. Hilal, Doğan’la sahte nişanlı olduğunu unutup Yıldız’ın elinden Yıldız Su’yu almanın derdine düşüp ona büyük bir tuzak kurar. Yıldız, Handan ve Ender’le buluşup, Doğan’la nasıl baş edeceklerini konuşurken, onun sağ kolu Murat’ın ölüm haberi gelir. Murat’ı kim öldürüyor? Yasak Elma 149. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan, Ender Yıldız ve Handan’ı beş parasız bırakıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Doğan Ender Yıldız Ve Handan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

Yasak Elma 149. bölüm 1. fragmanında; Murat’ın ölümüyle, Yıldız suçlu durumuna düşüyor. Doğan, kendisinin yokluğunda çok harcama yaptıkları için Ender, Yıldız ve Handan’ın harcamalarını kesiyor. Onlara, an itibariyle beş parasız kaldıklarını söylüyor. Bu arada Tarcan ile Yıldız’ın samimi pozları yayınlanınca Kumru, onların sevgili olduğunu düşünüp durumu babasına anlatıyor.

İşte Yasak Elma 149. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 148. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, gittiği nişan töreninde Doğan’ı görünce şok olur. Doğan, Yıldız’dan intikam almak için Hilal’le nişanlanır. Ender, aldığı tehdit telefonlarından sonra tutuşmaya başlar. Doğan’la, yaptığı anlaşma karşılığı aldığı otelden de vazgeçmek istemez. Bu durumdan kimsenin haberi olmadan hayatına devam etmek ister.

Yıldız, Doğan’ın dönmesiyle biraz şok yaşasa da kızını ona göstermek zorunda kalır. Doğan, yıllar sonra ilk kez kızını kucağına alır. Hilal, sahte nişanlılık olayını çok ciddiye alır. Doğan’ı kendince yönlendirmeye başlar. Handan, Doğan’ın hapisten çıkıp nişanlandığını duyunca ne yapacağını bilmez.

Kumru annesine, babasını hapisteyken ziyaret etmeyenlerin düşünmesini söylemesiyle Handan, iyice kötü oluyor. ilk gün Doğan kızıyla buluşur. O gün şirkete gitmez. Murat’tan, şirkette yokluğunda neler olduğunu araştırmasını ve kendisine rapor vermesini ister.

Doğan Handan’ın, yaptığı harcamaları görünce onu yanına çağırır. Onun yaptığı harcamaların farkında olduğunu ve kısıtlamaya gideceğini söyler. Handan, kapısının önüne çıktığında arabalarının alındığını ve yerine külüstür bir arabanın bırakıldığını görür.

Bu arada Yıldız, arkadaşlarıyla dışarı eğlenmeye çıkar. Hava atmak için pop starla arkadaş olduğunu söyler. Onun sahne aldığı yere gider. Ancak onun kendisini tanımamasıyla bozulup, sanatçıyı karalır. Oda, Yıldız’ı arayıp tekrar sahnesine davet etmek zorunda kalır.

Hilal, Murat’la birlikte Yıldız’ın yanına gider. Onun yanında kimse olmamasını sağladıktan sonra Murat’la içeri girer. Yıldız Su’nun içeceğine ilaç koyup onun ateşlenmesine neden olur. Yıldız, kızının ateşlenmesiyle mecburen Murat’ın götürdüğü hastaneye gider. Murat, Hilal’in talimatıyla doktorlardan Yıldız’ın çocuğunu hep o hastaneye getirmekle suçlamaya çalışır.

Yıldız, Murat’ın hastanede ayrı evde Doğan’a ayrı konuşmasına çok sinirlenir. Ender, Handan ve Yıldız bir araya gelir. Yıldız, olanları onlara anlatır ve Murat’ı öldürmek istediğini söyler. Daha sonra Yıldız, Murat’ın öldürüldüğünü Hilal’den öğrenip şok olur.

Yasak Elma 149. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Murat’ı Kim Öldürüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler