Ana SayfaDizilerBir Peri Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep'i Buluyor!

İlgili Postlar

Bir Peri Masalı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Alp Zeynep’i Buluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Bir Peri Masalı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Zeynep, zengin bir ailenin yanında çocuk bakıcılığı yapıyor. Hep zengin olmak isteyen Zeynep’in eline ret edemeyeceği miktarda bir para geçiyor. Ailesini terk edip, zengin biriyle tanışıp o hayatı yaşamak için planlar yapmaya başlıyor. Kendi başına yaptığı planda başarısız olunca, kendisine bir yardımcı buluyor. Sonunca Onur’la ve ailesiyle tanışıyor. Onur’un ailesi onu yemeğe davet ediyor. Ancak yemeğe Onur, müstakbel eşiyle geliyor. Bir Peri Masalı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Alp, Zeynep’i buluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Alp Zeynep’i Buluyor!

Bir Peri Masalı 2. bölüm 1. fragmanında; Zeynep, Onur’un evleneceğini öğrendikten büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Paraların sahibi ise Alp’i, hırpalayıp ondan parasını istiyor. Onur, Zeynep’e at koşusundan aldığı ödülle bir sürpriz yapıyor. Zeynep, gittiği davette tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken Alp, onu bulup herkesin içinde gerçek ismiyle sesleniyor.

İşte Bir Peri Masalı 2. bölüm 1. fragmanı…

BİR PERİ MASALI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, zengin bir ailenin yanında çocuk bakıcılığı yapıyor. Doğum gününde, hayatının değişeceğinden habersiz sevgilisi Alp’le buluşuyor. Alp, onun doğum gününün olduğunu son anda öğrenip ona bir sürpriz hazırlıyor. Zeynep, ondan büyük bir sürpriz beklerken onun kiralık bir arabayla kendisini almaya geldiğini görüyor.

Memnun kalmasa da onun arabasına biniyor. Arabada bir çanta dolusu para olduğunu görüyor. Alp, arabanın kontrolünü kaybedip kaza yapıyor. Zeynep, kendisine geldikten sonra Alp’i yaralı bir şekilde orada bırakıp paraları alıp kaçıyor. Eve geldiğinde bir karar verip o paralarla kaçıyor.

Önce telefon kartını kırıp atıyor. Yolda, pahalı bir telefon alıp lüks bir otele yerleşiyor. Ertesi gün alışveriş yapmaya çıkıyor. Alışveriş yaparken kendisinin zengin olmadığını insanların anladığını görüyor. Yinede otel odasına gidip zenginlerin takıldığı mekanları öğrenip oraya gidiyor.

Orada tanıştığı kişiyle sohbet ediyor. Adam onu evine bırakıyor. Zeynep onu eve davet etmeyince onun kendisinin zengin erkek avında olduğunu anladığını yüzüne vuruyor. Ertesi gün Zeynep, makyaj yaptırdığı yerde tanıştığı adamla buluşup ona her şeyi anlatıp yardım istiyor.

Onunla birlikte Onur’u tavlamak için çalışıyor. Bu arada Alp, kendisine geliyor ve paraların asıl sahibi onu buluyor. Ondan paralarını istiyor. Alp, çok zorlanınca paraları kız arkadaşının alıp kaçtığını söylüyor. Zeynep, Onur’un atının yarışına gidip ona tiyolar veriyor. Onur’un atı, yarışı kazanıp şampiyon oluyor.

Ailesi durumu öğrenip Zeynep’i yemeğe davet ediyor. Zeynep, orada kendisini farklı tanıtıyor. Ama yemeğe Onur, evlenmek teklif ettiği sevgilisiyle geliyor.

Bir Peri Masalı 1. Bölüm 4. Fragmanı Yayında! Zeynep Kaderini Değiştirebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler