Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 6. haftanın 2. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlardan sıfır atık üzerine 5 farklı yemek yapmaları istendi. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı haftanın 3. eleme adayını belirledi. Dördüncü eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 6. haftanın 2. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 6. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2022 yarışmasında kırmızı ve mavi takımlar, haftanın ikinci oyununda karşı karşıya geldi. Oyunda MasterChef jürisi yarışmacılardan, sıfır atık üzerine 5 farklı yemek yapmalarını istedi. Az ürünle çok fazla israf yapmadan yapılacak yemeklerden en az organik atık çıkaran takım 2 puanın sahibi olacağını, diğer 5 puanın ise yemeklerden belirleneceğini açıkladı.

TAKIM OYUNU!

Şefler, sıfır atık üzerine yapılacak beş yemek için ürünleri mavi ve kırmızı takım yarışmacılarına verdi, Süre başladı ve her iki takımda en başarılı yemekleri yapmak için mücadele etti. Her iki takımda verilen sürenin sonunda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, takımların yaptıkları yemekleri değerlendirdikten sonra sonuçları yarışmacılara açıkladı. En başarılı yemekleri yapan Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım haftanın 2. dokunulmazlık oyununu da kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Mavi takım ise, tekrar bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler mavi takımdan, zeytinyağlı portakallı kereviz yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en başarılı kereviz yemeğini yapmak için mücadele etti. Verilen sürenin sonunda ,en başarılı bulunan Büşra, Tayfun, Görkem ilk 3’e kaldı. Bireysel dokunulmazlığı ise Büşra kazandı.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra, eleme adayı olarak Çağatay’ın ismini verdi. Çağatay, haftanın 3. eleme adayı oldu. 4. eleme adayı ise yarışmacıların verdiği oylarla belirlendi. En çok oyu alan Görkem, haftanın 4. eleme adayı oldu.

MasterChef 6. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler