Ana SayfaDizilerBaba 18. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Kendisine Pusu Kuranın Selahattin...

İlgili Postlar

Baba 18. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Kadir Kendisine Pusu Kuranın Selahattin Olduğunu Anlıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Baba, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emin, sokakta bulduğu el ilanında kendisini tanıyor ve ilandaki numarayı aramak istiyor. Onu dilenci zannedenler Emin’e para veriyor. Son iki rakamı görünmeyen numarayı aramaya başlıyor. Kadir, Selahattin’in aslında kim olduğunu öğrenip ona meydan okuyor. Ondan, evsiz bıraktığı ailenin hesabını soruyor. Baba 18. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Kadir, kendisine pusu kuranın Selahattin olduğunu anlıyor.

Salı Dizileri 2022

Kadir Kendisine Pusu Kuranın Selahattin Olduğunu Anlıyor!

Baba 18. bölüm ön izlemesinde; Kadir, aldığı telefonda babasını bulduğunu söyleyen kişilerle buluşuyor. Ancak darp ediliyor. Bunu Selahattin’in yaptırdığını anlayıp onun karşısına çıkıyor. Kulağına eğilip, babasının saçının teline zarar gelirse o zaman kendisinden korkması gerektiğini söylüyor.

İşte Baba 18. bölüm 1. ön izleme…

BABİ 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Emin, sokaklarda yaşamaya devam ederken yerde bir ilan buluyor. Fotoğraftakinin kendisi olduğunu anlıyor. O numarayı aramak için paraya ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra oturup düşünmeye başlıyor. İnsanlar onu dilenci zannedip önüne para bırakıyor. Emin, her gün kendisine para bırakan baba ve oğlunu görünce oğlunun kendisinden bisiklet istediğini, kendisinin de ona sabretmesini söylediğini hatırlıyor.

Selahattin’in gelini Kadir’i evde görünce onun ayakkabısının içine bir not bırakıyor ve onunla buluşuyor. Kadir’e bıçak çekip ona kendisinden ne istediğini, para mı istediğini soruyor. Emin, dilenerek biriktirdiği paraları saklayıp o çocuğa bir bisiklet almak istiyor. Ancak üç genç onu darp edip paralarını çalıyor.

Emin, bir telefon kartı alıp ilandaki numarayı aramak istiyor. Ancak son iki rakamı yırtıldığı için sıradan numaraları tek tek deneyim arıyor. Karşısına çıkanlara kendisinin Emin Saruhan’lı olduğunu kendisini arayıp aramadıklarını soruyor. Kadir, Selahattin’in hasta olan işçiyi zorla çalıştırdığını görüp onun işini de yapıyor.

Ama Selahattin yinede o hasa işçiyi kira veremediği için evden çıkartıyor. Ahmet’le tanışan Selahattin onu o eve yerleştiriyor. İlhan, Büşra’nın yanına gidip kendisini affetmesini istiyor. Büşra, kabul etmeyince İlhan, Emin Saruhanlı adına bir vakıf kurup orada kimsesiz sokakta yaşayanlara yemek ve giyecek veriyor.

Büşra, İlhan’ın bu yaptığını televizyondan izleyip teşekkür etmeye oraya gidiyor. Kadir bu arada Selahattin hakkında bir araştırma yapıyor. Elindeki dosyayla onun karşısına çıkıp onun kim olduğunu bildiğini söylüyor. Selahattin Kadir’i susturuyor. Bu arada Emin ise, iki kişi tarafından takip ediliyor. Adamlar Emin’i yakalayıp ailesinden para istemeyi planlıyor ve en sonunda onu kıskıvrak yakalıyor.

Baba 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin Kadir’i Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler