Ana SayfaDizilerYargı 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Büyük Bir Tehlikenin Ortasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Yargı 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Büyük Bir Tehlikenin Ortasında Kalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 37. yeni bölümüyle 2 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ilgaz’ın aldığı tehdit notunda; bulunan bıçağı Ceylin’in kendilerine getirmesi, aksi taktirde cinayetlerin devam edeceği yazar. Pars, Ilgaz’ın Ceylin’i oraya göndermek istemediğini öğrenip karşı çıkar. Ceylin, oraya gitmeyi kabul eder. Ilgaz, ekiple birlikte an ve an Ceylin’i takip eder. Ceylin odaya gittiğinde, çalan telefonda takip edildiğini anlar. Ilgaz ile ekibi Ceylin’i gözden kaybeder. Yargı 37. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, büyük bir tehlikenin ortasında kalıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Büyük Bir Tehlikenin Ortasında Kalıyor!

Yargı 37. bölüm 1. fragmanında; Ekibin düzenlediği operasyonda bir şeyler ters gidiyor. Ceylin, bindiği asansörden inmiyor. Ilgaz, Ceylin’i gözden kaybedince onun için endişelenmeye başlıyor ve onu operasyona girmesi için ısrar eden Pars’ı suçluyor. Daha sonra Eren’e gelen telefon herkesi korkutuyor. Ceylin’in başına ne geldi?

İşte Yargı 37. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Pars, Neva’nın şüpheli ölümüyle hayatı alt üst olur. Cesetlerin birinin üzerinde bulunan bıçak incelemeye gönderilir ve üzerinde Neva’nın parmak izi çıkar. Pars, kız kardeşinin bu cinayetlerle bir ilgisinin olduğunu anlar. Ilgaz, aldığı nottan sonra bu durumu Ceylin’den saklar.

Eren’e notu gösterip bu operasyonu birlikte ve gizli yürütmek istediğini söyler. Nottaki yere bıçağı Ceylin’e benzeyen biriyle göndermeyi düşünür. Eren, ona benzeyen birini bulup Ilgaz’ın karşısına götürür. Ilgaz, Ceylin’in evden getirdiği kıyafeti kadına giydirip göndermek isterken durumu Pars öğrenir.

Pars, onun düşüncesine karşı çıkıyor ve Ceylin’in oraya gitmesini ister. Hemen Ceylin’e durumu anlatır. Ceylin Ilgaz’ın yanına gidip onun ağzını arar. Ancak Ilgaz, aldığı nottan Ceylin’e bahsetmez. Ceylin Pars’a, bu operasyonda olmak istediğini söyler. Bu arada Mehmet Can’ın hayatından endişe edilir.

Neva, ölmeden önce abisini arayıp ondan yardım ister. Pars, onu ret ettiği için büyük vicdan azabı çeker. Neva, abisini arayıp Cüneyt’in, Yekta’nın şirketinden zimmetine yüklü bir miktarda para geçirdiğini, o paraları da kendi evine koyduğunu ve abisinden o paraları oradan almasını istemişti.

Pars ise, buna karşı çıkıp hemen Cüneyt’ten ayrılmasını istemişti. Ilgaz, Ceylin’in üzerine kurşun geçirmez elbise giydirir ve korkarak onu istenilen adresteki otele gönderir. Otelde düğün olduğu önceden tespit edilir. Ilgaz ve ekibi, Ceylin’i uzaktan takip eder. Ceylin, otel odasına korkarak girer ve ama orada kimsenin olmadığını görür.

Ardından hemen odadaki telefon çalar. Ceylin telefonu açar ve karşısındaki kişi, bir dahasına istediği gibi tek gelmesini, aksi taktirde cinayetlere devam edileceğini söyler. Ceylin, odadan çıkıp asansöre biner. Ilgaz ile ekibi ondan sonra Ceylin’i gözden kaybeder. Bu arada Ilgaz, hemen Mehmet Can’ın yanına gitmesi için babasını arar. Metin, hastaneye gittiğinde Mehmet Can’ın yatağında olmadığını görür.

Yargı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin Tuzağa Mı Düşüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler