Ana SayfaDizilerO Kız 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hayatının Sınavını Veriyor!

İlgili Postlar

O Kız 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Hayatının Sınavını Veriyor!

Kanal D’nin yeni dizisi O Kız, 2. yeni bölümüyle 28 eylül çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yayınlanan videodan sonra Ozan’ın takipçileri onu terk eder. Sitare, büyük bir telaşa kapılır ve çareler üretmeye çalışır. Ozan ve Sitare’nin oyununa gelen Zeynep zor zamanlar ile karşı karşıya gelir. Hem Zeynep hem de Kadir için artık hayat eskisi gibi olmayacaktır. O Kız 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, hayatının sınavını veriyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Zeynep Hayatının Sınavını Veriyor!

O Kız dizisinin 2. bölüm 2. fragmanında; Kadir Zeynep için iyi bir baba olmak istiyor ve babasına, nasıl iyi bir baba olunacağını soruyor. Kendi sorununu tam olarak algılayamasa da Zeynep için yeterli olmadığını düşünüyor. Zeynep’in ise sınavı yeni başlıyor. Ozan ve Sitare’nin ifşa oyunu Zeynep’i zor bir durumun içine sokuyor. Bir taraftan babasıyla ilgili sorunlarla boğuşurken bir taraftan yediği yaftayı üzerinden atmaya çalışıyor.

İşte O Kız 2. bölüm 2. fragmanı…

O KIZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir, beş yaşındaki bir çocuğun temiz bir kalbiyle kızının yanında olmaya çalışan bir babadır. Türkan, Kadir’i ve kızıyla birlikte yaşar. Fevzi, Kadir ile Zeynep’i evde istemez. Her fırsatta her ikisini de evde istemediğini sözleriyle ve hareketleriyle belli eder. Kadir, bir gün karısını hatırlar.

Türkan, onu terk eden karısını hatırlayan Kadir’e tahammül edemez. Zeynep’ten babasını, götürmesini ister. Kadir Türkan’a, günah deyip çekiştirince onun düşmesine neden olur. Kolunu inciten Türkan, işe gidemez. Kendisinin yerine işe Zeynep’i gönderir. Ünlü fenomen Onur’un evine giden Zeynep, onun evini temizler.

Türkan’ın kızı İpek Zeynep’i arayıp ondan, Onur’un yatak odasının görüntülerini göstermesini ister. O sırada Ozan eve gelir. Zeynep, üstünü değiştirmek için banyoya girdiğinde içeri Ozan girer. Onun, kendisiyle birlikte olmak istediğini zannedip ona, yatak odasına gitmeyi teklif eder.

Zeynep, korkup iç çamaşırlarıyla daireden dışarı fırlar. Ozan, onu sakinleştirip üstünü giydirip evden gönderir. Sitare, Ozan’ın görüntülerini izleyip onu uyarır. Sosyal medyada Ozan’ın, varoş bir kızla tanıştığını anlattığı kayıtlar yayımlanır. Türkan, ertesi gün yine Zeynep’i Ozan’ın evine temizlik yapması için zorlar.

Ozan’ın bu açıklaması yayınlandıktan sonra, takipçileri onu bir bir bırakır. Sitare, bir çözüm yolu bulmak için toplantı yapar. Türkan, işten kovulur ve işten kovulmasının sorumlusunu Zeynep olarak görür. Zeynep, kendisinin bir şey yapmadığın söylese de kendisini kimseye inandıramaz.

Halasının zoruyla Zeynep, Ozan’ın evine gider. Böyle olunca Zeynep, fırsatçı bir kız durumuna düşer. Ozan, kendisini kurtarmak için Zeynep’i zor durumda bırakır.

O kız 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’i Çok Zor Günler Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler