Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül'e Kimsenin...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Songül’e Kimsenin Zarar Vermesine İzin Vermiyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 11. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sadi, elektrik faturasını ödemeyi unutunca evde romantik anlar yaşanıyor. Songül ile Sadi, tam yakınlaştıkları sırada Yaver geliyor. Melek, hakimden Celal’e son bir test yapılmasını istiyor. Teste Celal’in yürümesine engel bir durum olmadığı raporlanıyor. Songül, aranılan teröristleri etkisiz hale getirdiği için ödül alıyor. Sadi, Songül’e düzenlenecek pusuyu önceden öğrenip engel oluyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi Songül’e, kimsenin zarar vermesine izin vermiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Sadi Songül’e Kimsenin Zarar Vermesine İzin Vermiyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. fragmanında; Songül ile Sadi, birbirlerine çok alışıyor ve normal bir karı koca gibi davranmaya başlıyorlar. Aylin’in evde huzuru kalmayınca Can’ın evine gidiyor. Araz, Gizem ile Mert’i el ele görüyor. Mert’in eline, ablasının yazdığı notlar eline geçiyor. Ona Emin’in kim olduğunu soruyor. Gümrükte çatışma çıkıyor ve Songül, çatışmanın ortasında kalıyor. Sadi, durumu öğrenip hemen Songül’ün yardımına koşuyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Songül ile Sadi, eve geldiklerinde elektriklerin olmadığını fark ediyor. Önce eve birinin girdiğini düşünüyorlar. Sonra, borcundan dolayı apartmanda bir kaç dairenin elektriklerinin kesildiğini öğreniyorlar. Songül, Sadi’nin elektrik faturasını ödemediğini anlıyor. O akşam loş ışıkta Sadi, çok romantikleşiyor. Onun romantizm istediğini anlayan Songül, üzerini değişip Sadi’yle doğruluk mu? Cesaret mi? oyunu oynuyor.

Songül ile Sadi, tam yakınlaşacakları sırada içeri Yaver giriyor. Sadi, Yaver’in gelmesine çok sinirleniyor. Ertesi gün Songül, şüpheli bir aracı takip ediyor ve iki teröristi etkisiz hale getiriyor. Songül’e bu başarısından dolayı üstün başarı ödülü veriliyor. Sadi, Songül’le gurur duyuyor.

Songül, tüm apartmanın elektrik borcunu birinin ödediğini öğrenince bunu Sadi’nin yaptığını anlıyor. Melek, mahkemeye çıkıyor. Hakim, tam cezasını açıklayacağı sırada Melek söz alıyor ve hakimden Celal’e son bir test yapılmasını rica ediyor. O testin yanılma payı olmadığını söyleyip, o testin sonucundan sonra isterse cezasını iki katına razı olduğunu söylüyor.

Celal’e o test yapılıyor ve yürümesine engel bir durum olmadığı anlaşılıyor. Melek arkadaşlarıyla birlikte bunu kutluyor. Gizem ve annesini ev sahibi kapıya koyuyor. Rıza, onların müştemilatta kalmasına izin veriyor. Aylin, Esra’nın oyununa geliyor ve bu sefer bu oyuna babası da inanıyor.

Sadi Yaver’den, Songül’e bir saldırı olacağını öğreniyor. Songül, tam köşeye sıkışmışken Sadi onun yardımına koşuyor. Ancak Songül, tek başına adamların hakkından geliyor. Daha sonra Songül ile Sadi, yolda ilerlerken önlerini birileri kesiyor. Sadi Songül’e, bu insanların profesyonel olduğunu söyleyip ellerini havaya kaldırıp arabadan dışarı çıkıyorlar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 11. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Songül İle Sadi’nin Romantik Anları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler