Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Güneş'in Annesini...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’in Annesini Buluyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5. yeni bölümüyle 3 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fırat, Dila’yı sıkıştırır ve ona Güneş’in onun kızı olduğunu bildiğini söyler. Ona çocuğunu tanımadığı bir kadına nasıl bıraktığını anlamadığını söyler. Dila, fenalaşır ve Fırat, ona bir şey olursa kendisini affetmeyeceğini düşünür. Elif, Güneş’i bulamaz. En son onun Fırat’la birlikte olduğunu öğrenir. Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Elif, Güneş’in annesini buluyor mu?

Pazartesi Dizileri 2022

Elif Güneş’in Annesini Buluyor Mu?

Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 2. fragmanında; Elif, eline geçen fotoğraftaki üç kadından birinin Güneş’in annesi olduğunu anlayıp araştırmaya başlıyor. Diğer iki kadın eleniyor ve geriye Dila kalıyor. Fırat Elif’e, Güneş’in annesini bulduğu zaman ne yapacağını soruyor. Öte yandan Dila, bin an evvel sevgilisiyle birlikte bir kaçma planı yapmayı düşünüyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 5. bölüm 2. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Dila, davette Güneş’i görünce kendisini kaybedip bağırıp çağırmaya başlar. Ümran, kızını sakinleştirmeye çalışıp onu davetten uzaklaştırır. Ancak, Dila’nın krizi görüntülenip yayınlanır. Ümran, eve geldikten sonra Dila’yı bir kliniğe kapatmayı düşünür. Fırat, annesinin bu düşüncesine karşı çıkar. Ondan ona sevgi göstermesini ister.

Sude, Fırat’ın işe kendisini vermediğini sürekli Elif’le birlikte olduğunu görüp iyice ona karşı tavır alır. Bunu öğrenen Ümran, Elif’i akşam yemeğine davet eder. Elif, Güneş’le birlikte yemeğe gider. Yemekte Ümran Elif’e, organizasyonunu çok beğendiğini bundan sonra onunla çalışmak istediğini söyler.

Ondan da sadece kendileriyle çalışmalarını ister. Elif, teklifi kabul etmeden önce şirketteki çalışanlarla konuşmak istediğini söyler. Güneş, içeri girip vakit geçirecekken Dila onun karşısına çıkar. Güneş, Dila’dan korkup bir dolaba saklanır. Fırat, yukarı çıktığında Güneş’i bir dolapta tıpkı kız kardeşi gibi dolaba saklanmış bir şekilde bulur.

O yemekten sonra Elif Güneş’in tavırlarının değiştiğini anlayıp sebebini çözmeye çalışır. Fırat ise, Güneş’ten DNA alıp test yaptırmak ister. Öncesinde Dila’ya, o kızın ondan olup olmadığını sorar. Dila, yine inkar ediyor. Ümran’ın kendisini izlediğini anlayan Dila, annesine büyük bir oyun oynar.

Ümran, en gizli sırrını kimin bildiğini düşünüp, kendisiyle oyun oynadığını anlamaya çalışır. Fırat, Güneş ile Elif’i at binmeye götürür. Bu arada Fırat’a test sonucu gelir. Test sonucuna göre Elif’in, Güneş’in annesi olmadığını öğrenir.

Bir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Güneş’i Kaçırıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler