Ana SayfaDizilerKardeşlerim 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer'e Gerçeği Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Ömer’e Gerçeği Anlatacak Mı?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 61. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sevgi, Ömer’in yanında kümeste yaşamaya başlar. Ahmet, annesiyle konuşmak için yanına gider. Sevgi ise, onu kovup yüzünü görmek istemediğini söyler. Doruk, Oğulcan ile Asiye, Ömer’in Ahmet’in oğlu olduğunu anlar. Bunu kanıtlamak için DNA testi yaptırmaya karar verirler. Kardeşlerim 61. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye, Ömer’e gerçeği anlatacak mı?

Cumartesi Dizileri 2022

Asiye Ömer’e Gerçeği Anlatacak Mı?

Kardeşlerim 61. bölüm 2. fragmanında; Nezahat, Akif’in Suzan’la aynı evde yaşadığını öğrenince onları evden kovuyor. Suzan ile Akif, sokakta kalıyor. İkili gidip Şengül’den yardım istiyor. Asiye, Ahmet’in Ömer’in babası olduğunu Doruk’la birlikte öğreniyor. Ama bu durumu Ömer’e anlatıp anlatmamakta kararsız kalıyor.

İşte Kardeşlerim 61. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Sevgi, Ahmet’le konuşup ona Ömer’in oğlu olduğunu söyler. Ahmet, Ömer’den şikayetçi olmaz. Eve morali bozuk bir şekilde döner. Şevval’e, Ömer’in oğlu olduğunu öğrendiğini anlatmak zorunda kalır. O ise, önce çok kızar. Sonra bunun belki doğru olmayabileceğini düşünmeye başlar.

Tolga, babasından yediği dayaktan sonra yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Asiye ile Ömer, Tolga’nın Leyla’nın evden alıp Ömer’e getirdiği para yüzünden babasından dayak yediğini öğrenir. Suzan, Akif’in Ömer’i dolandırdığını öğrenir. Gidip Akif’e, o arsayı satıp hemen Ömer’den aldığı parayı vermesini ister.

Akif, Suzan’ın teklifini kabul ederse onun kendisini eve alacağını öğrenince hemen arsayı satıp Ömer’e parasını iade eder. Ömer, Leyla’dan aldığı parayı Ahmet’e iade eder. Akif’in verdiği parayı da götürüp Leyla’ya teslim eder. Sevgi, oğlu ile gelinine başka bir evde yaşamalarını orada kendisinin Ömer ve kardeşleriyle yaşayacağını söyler.

Ahmet ile Şevval, Sevgi’nin mal paylaşımı yapacağını öğrenir. Şevval, Ahmet’e bir ilaç bildiğini o ilacı annesinin yemeğine her gün koyarlarsa ona, akli dengesi yerinde değil raporu alıp tüm malları kendi üzerilerine geçirebileceklerini söyler. Sevgi, onların konuşmalarını duyup yıkılır.

Bu arada Orhan, Şengül’ün hastaneye gideceğini öğrenip onunla hastaneye gider. Gönül, Orhan’ın Şengül’le birlikte hastaneye gittiğini öğrenince çok sinirlenir. Orhan’a, yüzüğünü çıkarıp verir ve boşanmak istediğini söyler. İsmail Ahmet’e, annesinin gönderdiği dosyayı verir ve annesinin bir daha onların yüzünü görmek istemediğini iletir.

Ahmet, annesinin kendisine tüm mal varlığını verdiğini öğrenir. Sevgi, valizini alıp Ömer’in kapısını çalar. Ömer’e, artık kimsesi olmadığını kendisi için onların yanında bir yer olup olmadığını sorar.

Kardeşlerim 61. Bölüm 1. Fragmanı! Ömer’in Sevgi’nin Torunu Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler