Ana SayfaDizilerO Kız 3. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Fevzi Zeynep'e Tokat Atınca...

İlgili Postlar

O Kız 3. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Fevzi Zeynep’e Tokat Atınca Kadir Fenalaşıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi O Kız, 3. yeni bölümüyle 5 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fevzi, Kadir’i evde istemez. Yaptığı en ufak hatada onunla uğraşır ve onun paraları bulması da bahanesi olup onu evden kovar. Zaten zor olan hayatları artık hem Zeynep hem de Kadir için daha da zor olur. Sitare ile Ozan, Zeynep’i kıskaçlarına almaya çalışırken Zeynep bir seçim yapmak zorunda kalır. O Kız 3. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Fevzi, Zeynep’e tokat atınca Kadir fenalaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Fevzi Zeynep’e Tokat Atınca Kadir Fenalaşıyor!

O Kız 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Hastanede durumlar gittikçe karışıyor. Fevzi, Zeynep’e tokat atıp Kadir’e dönerek böyle baba olunacağını söylüyor. Kadir, onun gibi bir baba olmak istemiyor ve fenalaşıyor. Zeynep, babasını sakinleştirmeye çalışıyor.

İşte O Kız 3. bölüm 1. ön izleme…

O KIZ DİZİSİNİN 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan’ın takipçileri iyice azalınca Sitare, bir çözüm yolu arar ve Zeynep’i harcamak pahasına o videoyu yayınlar. Zeynep, videoyu çalışanlardan öğrenir. Hemen Ozan’ın yanına gidip o görüntülerin öyle olmadığını söyler. Video, yayımlandıktan sonra herkes görür.

Zeynep’in eniştesinin annesi onu evlendirme derdine düşer. Ona bulduğu talip ise, babası yaşında biri olur. Türkan, kocasının abisini ve yeğenini ezmesine izin verir. Zeynep, kendisine oynanan oyundan habersiz, uygun gördükleri talibin karşısına çıkar.

Sitare, Zeynep’i harcayıp Ozan’ı kurtarmaya çalışır. Ancak Ozan’ın ilişki yaşadığı kadınlar bir bir açıklamada bulunur. Ozan Sitare’ye artık kimsenin kendisini kurtaramayacağını söyler. Sitare, hemen strateji değiştirip Zeynep’in videosunu tekrar yayınlayıp, bu sefer onun yüzünü gösterir.

Düğünde, yanlışlıkla videoyu Kadir görür. Kızının videosunu gören Kadir, çok kötü olur. Onun görmesiyle dedesi de videoyu görüş fenalaşır. Salih, Zeynep’in hayatını karartmakta Sitare, kardeşi ve sevgilisinin eli olduğunu anlar. Önce sevgilisini terk eder.

Fevzi, eve geldikten sonra evde büyük bir kavga çıkarır. Kadir’i tokatlayıp Zeynep’i ahlaksızlıkla suçlar. Zeynep, babasını odaya alıp, onunla konuşur ve ona kendisinin bir ahlaksızlık yapmadığını söyler. Ozan, ailesiyle görüntülü konuşur. Annesi oğluna, haberleri çıkan kızı sorup onun için üzüldüğünü söyler.

Ozan, çok düşünür ve sonunda Zeynep’e haksızlık ettiğini düşünüp, bir açıklama yapar. Açıklamasında; o kızın bir panik atak geçirdiğini, kendisinin de ona yardım etmeye çalıştığını söyler. Sitare, Ozan’ın açıklamasından sonra başka bir plan yapma peşine düşer.

O Kız 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fevzi Kadir İle Zeynep’i Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler