Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 20. Bölüm 3. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan'ı Eve...

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm 3. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Eve Döndürmeye İkna Ediyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 20. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Somer kendisini Nesrin’e anlatmak için yanına gider. Türkan’ı ne kadar sevdiğinden bahseden Somer, Nesrin’den sert bir cevap alır. Nesrin ondan, bir an evvel Türkan’a ,Kiraz’ın babası olduğunu ona anlatmasını ister. Üç Kız Kardeş 20. bölüm 3. ön izleme yayınlandı. Somer Türkan’ı, eve döndürmeye ikna ediyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’ı Eve Döndürmeye İkna Ediyor!

Üç Kız Kardeş 20. bölüm 3. ön izlemesinde; Somer, Türkan’ın bir an önce evlerine geri dönmesini istiyor. Bu yüzden onu ikna etmek için aşk dolu bir konuşma yapıyor. Ondan bir gece daha ayrı kalmak istemediğini, yoksa daha önceden yaptığı gibi onu sırtlayıp götüreceğini söylüyor. Türkan, Somer’in sözlerinden sonra onunla dönmeye ikna oluyor.

İşte Üç Kız Kardeş 20. bölüm 3. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Nihat, polisleri alıp Somer’in evinin kapısına dayanır. Onlardan karısını ve kızını vermelerini ister. Somer, Nihat’la kavgaya tutuşur. Nihat, Somer’den şikayetçi olunca karakola düşer. Türkan, Rüçhan’ın ısrarına rağmen onu dinlemeyip karakola Somer’i görmeye gider.

Mine, sorguda bebeğinin babasının Nihat olmadığını söyler. Türkan, tam Mine’nin çocuğunun babasını itiraf edeceğini dinlerken Rüçhan gelir. Somer, geceyi nezarette geçirir. Mine, Somer’e alışverişe ihtiyacı olduğunu söyler. Türkan, Somer’in Mine’yle alışverişe gittiğini öğrenince ona çok kızar.

İyice Mine’nin kim olduğu konusunda şüphelenmeye başlar. Mine de, bunun farkına varıp onu şüphelendirmek için elinden geleni yapar. Nihat, Türkan’ı arayıp onunla buluşur. Türkan’a, Mine’nin tanıdığı gibi biri olmadığı ve onun o evde kalmaması gerektiğini ve de ondan asla ayrılmayı düşünmediğini söyler.

Türkan eve geldikten sonra Mine’ye, Somer’le ne zaman tanıştıklarını sorar. Daha sonra ona bebeğinin babasının kim olduğunu sorar. Mine, onu tanımayacağını söyleyip geçiştirir. Ama öte yandan telefonunu ortaya bırakıp onun merak edip karıştırmasını ister. Türkan, Mine’nin telefonundan ‘Aşkım’ ismiyle kaydettiği kişiyi arıyor. Somer’in telefonu çalar.

Tam Somer telefonu açtığı sırada Türkan telefonu kapatır. Nesrin, bir şeyler hatırlamaya başlar. Türkan’ın düğün fotoğrafını görünce her şeyi hatırlar. Somer, Türkan’ın Nihat’la buluşmaya gittiğini öğrenir. Oraya gittiğinde Nihat Somer’e silah çeker. Mustafa, Nihat’a engel olup Somer’in hayatını kurtarır.

Rüçhan Türkan eve döndüğü zaman odasına girip ona el kaldırır. Tam onu döveceği sırada içere Nesrin giriyor ve ondan durmasını ister.

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Nesrin Somer’den Türkan’a Gerçekleri Anlatmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler