Ana SayfaDizilerYargı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Kaçırılıyor Mu?

İlgili Postlar

Yargı 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Kaçırılıyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Ceylin’i buluyor. Ceylin, asansöre binip katilin yanına gitmek istiyor. Ilgaz, onun asansöre binmesini engelliyor ve asansör gözleri önünde düşüyor. Pars, bir basın açıklaması yapıp katili kışkırtmayı planlıyor. Ilgaz ile, cesetlerin kimliklerini bulup onun bir aile kurmaya çalıştığını anlıyor. Yargı 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, kaçırılıyor mu?

Pazar Dizileri 2022

Ceylin Kaçırılıyor Mu?

Yargı 38. bölüm 1. fragmanında; Pars, Neva’nın ölümünden sonra kontrolden çıkıyor. Bir an evvel kardeşinin katilini bulmak istiyor. Başta Derya olmak üzere tüm ekip Pars için endişeleniyor. Bunlar yaşanırken birisi Ceylin’i bayıltarak kaçırmaya çalışıyor. Ceylin’e zarar vermek isteyen kişi kim?

İşte Yargı 38. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin’in gözden kaybolmasıyla Ilgaz endişeleniyor. Hemen ekip asansörün yanına gidiyor ve Ceylin’i asansörün içinde buluyor. Ceylin, telefonda kendisine asansöre binmesini söyleyen kişinin istediğini yapmak istiyor. Ilgaz onun, asansöre binip katilin yanına gitmesine izin vermiyor.

O sırada asansör çalışıyor ve hızla yere çakılıyor. Ilgaz, Ceyli’in o asansöre binip öleceğinin düşüncesiyle kahroluyor. Ceylin’in de kendisini dinlememesine çok sinirleniyor. Ilgaz, hemen Mehmet Can’ın peşine düşüyor. Onun hastanede olmadığını öğrenip onu bulmaya çalışıyor. Bulduktan sonra da hemen onu başka bir hastaneye nakil ettiriyor.

Orada bir muhabirin kendilerini takip ettiğini görüp sorguya alıyor. Ilgaz, Mehmet Can’la konuşmak için yanına gidiyor. Ancak Mehmet Can olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söylüyor. Doktorları ise bunun yaşadıklarından sonra normal bir şey olabileceğini söylüyor.

Pars, işini unutup sadece kız kardeşinin katilini bulmak için uğraşıyor. Onu en son gören kişinin Yekta olduğunu öğrenip Ceylin’den onun yerini bulmak için yardım istiyor. Yekta’yı bulup kız kardeşi hakkında bilgi alıyor. Cüneytin, kendisinden çaldığı paraları almak için Neva ile bulaşacağını söyleyen Yekta, Neva’nın buluşma yerine gelmediğini söylüyor.

Metin komiser ise Neva’nın telaş içinde bir taksiye bindiğini taksinin de camının kırık olduğunu söylüyor. Pars, ertesi gün bir basın açıklaması yaparak kamuya dosya hakkında bilgi veriyor. Ilgaz, Pars’ın bu yaptığının doğru olmadığını anlasa da ona engel olamıyor. Cesetlerin kimlikleri ortaya çıkıyor. Bir de bir yıl önce ortadan kaybolan bir ailenin fotoğrafı bulunuyor.

Ilgaz, fotoğraflardaki kişilerle ölen kişilerin yaşlarının yakın olduğunu anlayıp katilin, bir aile kurmaya çalıştığını fark ediyor.

Yargı 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’i Bulmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler