Ana SayfaDizilerTozluyaka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Arap İle Zeynep'i Neden Korumaya...

İlgili Postlar

Tozluyaka 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Osman Arap İle Zeynep’i Neden Korumaya Çalışıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Tozluyaka, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Berk partide arkadaşlarını tekneden alıp eve götürüyor. Ali ile Mavi, içeceklerinin ilaçlı olduğunu bilmeden içip fenalaşıyor. Bunu fırsat bilen Cemre, Berk’le yaptığı plana göre önce Mavi’yi yaralıyor. Sonra Ali’nin kendisini kayalıktan itip öldü gösteriyor. Ama Cemre, gerçekten ölüyor. Ali ve arkadaşları polise ifade veriyor. Daha sonra Osman’ı elleri kanlı bir şekilde bulup eve getiriyor. Kader ile Bilal’in düğününe polis gelip Osman’ı Cemre’yi öldürme şüphesiyle gözaltına alıyor. Tozluyaka 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Osman, Arap ile Zeynep’i neden korumaya çalışıyor?

Pazar Dizileri 2022

Osman Arap İle Zeynep’i Neden Korumaya Çalışıyor?

Tozluyaka 15. bölüm 1. fragmanında; Osman, Arap ile Zeynep’i en son Cemre’nin yanında gördüğü için onları korumak için polise teslim oluyor. Zeynep, cinayet aletini alıp saklamak istiyor. Cemre’yi kimin öldürdüğünün sır perdesi tam olarak çözülmüyor. Ali, Osman’ın Arap ile Zeynep’i korumaya çalıştığını anlıyor.

İşte Tozluyaka 15. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Berk, Cemre ile bir plan yapıp Ali ile Mavi’den intikam almak istiyor. Partide herkes eğlenirken Mavi, başlarına bir şey gelmesinden korkmaya başlıyor. Daha sonra Berk, arkadaşlarını tekneden alıp eğlenmeye devam edecekleri eve götürüyor. Onlar eve ulaştıklarında Cemre, yüzerek kıyıya çıkıyor.

Berk, arkadaşlarının içeceklerine ilaç koyuyor. Ali ile Mavi, sahilde konuşurken içkiden etkileniyor. Cemre, Mavi’yi yalnız yakalayıp kafasına bir sopayla vuruyor. Onu bayılttıktan sonra oradan uzaklaştırıyor. Ali, arkadaşlarını bulmaya çalışırken Berk gelip Cemre’nin Mavi’yi yaraladığını söylüyor.

Arap ile Zeynep, Mavi’yi buluyor ve onun yaşadığını anlıyor. Ali Cemre’nin peşinden gidiyor. Onun Berk’i yaraladığını, elindeki taşı da onun başına vurmaya çalıştığını görüp ona engel olmaya çalışıyor. Cemre, tam da planladıkları gibi denize atlıyor. Ali, Cemre’nin düştüğünü görüp onu kendisinin öldürdüğünü düşünmeye başlıyor.

Berk ile Cemre’nin planları tam da istedikleri gibi devam ederken, Cemre gerçekten sahilde ölü bulunuyor. Polisler gelip, partideki herkesi sorguya alıyor. Ali ve arkadaşları, Osman’ı elleri kanlı bir şekilde Cemre’nin cesedinin bulunduğu yerde bulup eve getiriyor.

Bu arada Kader’in isteme töreni oluyor. Önder Bilal’i temsilen Kader’i Zeynep’ten Bilal’e istiyor. Zeynep, annesini Bilal’e veriyor. Mahallede ikiliye güzel bir düğün organize ediliyor. Düğün sırasında polisler gelip Osman’ı Cemre’yi öldürme suçundan gözaltına alıyor. Osman’ın eline kelepçeler takılıp polis arabasına bindiriliyor.

Tozluyaka 14. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Öldüğü Gün Neler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler