Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 6. haftanın eleme gecesiyle ekrana geldi. Hafta içi eleme potasına düşen 6 yarışmacı iki turdan oluşan eleme oyunlarıyla yarışmada kalabilmek için mücadele verdi. İlk eleme turunda şefler yarışmacılardan yaratıcı yemek yapmalarını istedi. İkinci tura kalan üç yarışmacı ise Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için yarıştı. En başarısız tabağı yapan yarışmacı MasterChef 2022’ye veda etti. MasterChef 2022 6. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Hafta içi takım oyunları sonunda mavi takımdan eleme potasına düşene 6 yarışmacı; Çağatay, Görkem, Fatmanur, Tayfun, Şule ve Kaan eleme gününde şeflerin karşısına çıktı. Şefler öncelikle yarışmacılarla haftanın kritiğini yaptı. Yarışmacılar MasterChef’e büyük zorlu aşamalardan geçerek geldiklerini ve oradan ayrılmak istemediklerini söylediler.

BİRİNCİ ELEME OYUNU!

İlk eleme turunda şefler yarışmacılara bal kabağı verdi. Onlardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen süre içinde eleme adayları en yaratıcı yemeği yapmak için uğraş verdi. Sürenin bitmesiyle şefler yarışmacıların yemeklerinin tadımlarını yapıp en başarılı üç tabağı belirledi.

İlk eleme turunda en başarılı üç tabağı yapan yarışmacılar; Gökem, Şule ve Tayfun oldu. Geriye kalan Fatmanur, Çağatay ve Kaan, ikinci eleme turu için tekrar mutfağa girdi.

İKİNCİ ELEME OYUNU!

İkinci eleme turunda Danilo şef, özel bir İtalyan yemeğiyle yarışmacıların karşısına çıktı. Yemeği önce eleme adaylarına tattırdı. Daha sonra yemeğin tüm inceliklerini anlattı ve onlara verdiği süre içinde o yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde üç eleme adayı, Danilo şefin yemeğine en yakın yemeği yapmak için mücadele verdi.

Verilen sürenin bitiminde şefler eleme adaylarının yemeklerinin tadımlarını yapıp en başarılı yemeği yapan ismi açıkladı. İkinci eleme turunun en başarılı yemeğini yapan Fatma Nur oldu. Geriye Çağatay ile Kaan kaldı. Kaan, en başarısız yemeği yaparak MasterChef’e veda eden yarışmacı oldu.

MasterChef 6. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler