Ana SayfaDizilerMasterChef 6. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 6. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 6. haftanın 3. takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda MasterChef ekimi darülacezeye konuk oldu. Şefler, takımlardan beş çeşit yemek menüsü hazırladı. Takımlar, en iyi yemekleri yapmak için büyük bir mücadele verdi. Misafirler, yemeklerin tadımını yapıp en beğendikleri yemeklere oylarını kullandı. Oylar stüdyoda açıklandı ve kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. MasterChef 6. hafta 3. takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Hafta 2. Kakım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef 6. Hafta 3. Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef 2022 yarışmasında kırmızı ve mavi takımlar, haftanın 3. oyununda darülacezeye gitti. Jüri üyeleri darülacezedeki insanlarla sohbet edip onların hayat hikayelerini dinledi. Şefler daha sonra onlar için yapılacak menüyü takımlara açıkladı.

Haftanın son takım oyununun menüsü; Süzme mercimek çorbası, barbunya pilaki, İstanbul usulü yaprak sarması, Palamut tava yanında roka salatası ve su muhallebisi olarak açıklandı.

TAKIM OYUNU!

Belirlenen bu menü için takımlara bir saat süre verildi. Bir saat süre içinde takımlar belirlenen menüyü yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin sonunda takımlar yaptıkları yemekleri misafirlerin beğenisine sundu. Misafirler tadımlarını yapıp, beğendikleri yemeklere oylarını verdi. Oylar İstanbul stüdyosunda açıldı.

Haftanın son takım oyununu 19’a 16 yine kırmızı takım kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım haftanın tüm takım oyunlarını kaybederek yine, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılara ana ürün olarak karnı bahar verdi. Yarışmacılardan bu ürünü kullanarak yaratıcı yemekler yapmalarını istedi.

Verilen sürenin sonunda şefler yarışmacıların yaptığı yemeklerin tadımını yapıp en beğendiği üç tabağı yapan yarışmacının ismini açıkladı. Bu yarışmacılar; Tolga, Tayfun ve Büşra oldu. Dokunulmazlık oyununun üçüncüsü Tayfun oldu. Geriye Büşra ile Tolga kaldı. Dokunulmazlığı alan yarışmacı Tolga oldu. Büşra ikinci oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Tolga, eleme adayı olarak Şule’nin ismini verdi. Şule, haftanın beşinci eleme adayı oldu. Altıncı eleme adayı takımın kullandığı oylarla belirlendi. En çok oyu alan yarışmacı Tayfun oldu. Tayfun, haftanın 6. eleme adayı oldu.

Böylece haftanın eleme adayları; Çağatay, Görkem, Fatmanur, Tayfun, Şule ve Kaan olarak belirlendi. Bu altı yarışmacı pazar günü yapılacak eleme gününde yarışacak.

MasterChef 6. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler