Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Seyran'ı Öpüyor!

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Seyran’ı Öpüyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Yalı Çapkını, 2. bölümüyle ekrana geldi. Halis ağa, torunu Ferit’i kendi memleketinden Seyran’la evlenmesini uygun görüyor. Seyran’ın babası, ona ne istediğini bile sormadan Ferit’le evlenmesini istiyor. Üç gün içinde nikah işlemleri yapılıp Ferit ile Seyran, apar topar evlendiriliyor. Bu arada Ferit, devam eden ilişkisini bitirmiyor. Yalı Çapkını 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferit, Seyran’ı öpüyor.

Cuma Dizileri 2022

Ferit Seyran’ı Öpüyor!

Yalı Çapkını 3. bölüm 1. fragmanında; Seyran, evlendikten sonra Ferit’in birlikte olduğu bir kadın olduğunu anlıyor. Ferit Seyran’a, ilişkisinin devam edeceğini onun da buna göz yumması gerektiğini söylüyor. Ancak Seyran ona, tokat atıp tepkisini gösteriyor. Öte yandan babası Suna’yı isteme töreninde yaptığı kazadan dolayı suçluyor. Seyran, kocasından hesap sorarken Ferit onu öpüyor.

İşte Yalı Çapkını 3. bölüm 1. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halis ağa, torunu Ferit’in sorumsuzluklarına artık dayanamıyor ve hemen ölen oğlunun eşi İfagat’ı yanına çağırıyor. Ondan memleketi Gaziantep’e gidip Ferit’e bir kız bulup evlendirmesini istiyor. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamıyor.

Uygun gelini bulmak için İfagat, Gaziantep’e gidiyor. Orada Gaziantep’te Korhan Ailesinin büyük kızı Suna’yı gelin olarak uygun buluyor. İsteme töreninde Suna çok heyecanlanıyor. Ellerinin titremesini durduramayan Suna’ın ayağı takılıp elindeki kahve tepsisiyle birlikte yere düşüyor.

Ferit, bir kaç kez Seyran ile karşılaşıyor. Onu isteme töreninde görünce İfagat’ın kulağına küçük kızı istediğini söylüyor. Seyran, babasından Ferit’ten isteniyor. O ise, Seyran’a sormadan kızını Ferit’e veriyor. Hatta bir de İstanbul’dan ev alıyor. Seyran, babasına bu evliliği istemediğini söylüyor.

O ise kızını bir odaya kapatıp ertesi güne kadar yemek su verdirmiyor. Seyran, erkek arkadaşına durumu anlatıyor ve ona birlikte kaçmayı teklif ediyor. Erkek arkadaşı ise, iki güçlü aileyi karşısına almak istemiyor. Bu arada Ferit, ilişkisine devam ediyor. Evlense de onunla görüşmeye devam etmek istiyor.

Nikah işlemleri için Seyran, Ferit’le buluşuyor. Nikah işlemleri bittikten sonra eve gelen Seyran, ablası Suna’nın kendisine çeyiz hazırladığını görüyor. Düğün günü gelip çatıyor. Bakalım evlendikten sonra Seyran’ın başına neler gelecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler