Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Babasına Silah...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Babasına Silah Çekiyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 3. bölümüyle ekrana geldi. Leyla, Cezayir’i korumak için kendisini siper edip yaralanıyor. Cezayir, kendisine kim pusu kurduysa öğrenmek için tüm adamlarını seferber ediyor. Firuze, gittiği hastanede Leyla’nın hayatını kurtarıyor. Cezayir, Leyla’nın başında ona her şeyi itiraf ediyor. Leyla ise, onun tüm konuşmasını duyup gözünü açıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Suna, babasına silah çekiyor.

Salı Dizileri 2022

Suna Babasına Silah Çekiyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 1. fragmanında; Leyla, hastaneden çıkıp eve getiriliyor. Cezayir, elinde çiçeklerle Leyla’ya geçmiş olsun dilemek için geliyor. Leyla ise Cezayir’e onu, görmek istemediğini söylüyor. Cezayir’in annesi ise Leyla’ya sert çıkıp kimi kimin evinden kovduğunu soruyor. Suna, annesini bu kadar yaralayan babasına silah çekip, onun kendisinin babası olması için ölü olması gerektiğini söylüyor. Cezayir kızından kendisini öldürmesini istiyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 4. bölüm 1. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, Cazayir’e kurulan tuzağı görüp kendisini onu korumak için siper ediyor. Cezayir, Leyla’nın yaralandığını gördükten sonra, büyük bir çatışmaya giriyor. Leyla, hastaneye kaldırılıyor. Durumunun ağır olduğunu öğrenen tüm aile hastaneye koşuyor. Leyla’ya hastane de de pusu kuruluyor.

Hamile olan Firuze, kontrol için hastaneye gidiyor. Orada hastane odasından dumanlar yükseldiğini görüp, Leyla’nın odasına giriyor ve onun hayatını kurtarıyor. Bu arada Cezayir, köstebeğin kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Adamlarından onun ismini istiyor ve onun ismini silmek istiyor.

Suna, babasının yüzünü dahi görmek istemiyor. Cezayir’in annesi Firuze’yle karşılaşıyor ve onun oğlundan bir çocuğu olduğunu öğreniyor. Leyla’nın durumu ciddiyetini koruyor. Doktor, Leyla’nın bir ameliyat daha olması gerektiğini açıklıyor.

Cezayir, Leyla’nın başına gidip ona tüm yaşadıklarını tek tek anlatıyor. İşi gereği öldü sanılmasını, yaralanıp Firuze’yle tanıştığını, onunla evlenip bir de kızları olduğunu, bunu ondan saklamak zorunda kaldığını onu ve kızını hiç aklından çıkarmadığını anlatıyor. Leyla, Cezayir’in konuşmalarını dinledikten sonra gözünü açıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Hainin İsmini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler