Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Hamile Olduğunu Açıklıyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Hamile Olduğunu Açıklıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nesrin, kızını Rüçhan’ın şiddetinden kurtarıp evine götürüyor. Rüçhan, Nesrin’in her şeyi hatırlamasını anlayıp olayı Somer’e farklı anlatmaya çalışıyor. Mine, bebeğini bırakıp dışarı çıkıyor ve Kiraz yataktan düşüp hastanelik oluyor. Nesrin, Somer’le konuşup Türkan’a gerçekleri anlatmasını istiyor. Ama Mine’nin bebeğiyle Somer’in evinde olduğunu öğrenince kızını o eve göndermek istemiyor. Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, hamile olduğunu açıklıyor.

Salı Dizileri 2022

Türkan Hamile Olduğunu Açıklıyor!

Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. fragmanında; Rüçhan, Özer’in hareketlerinden şüphelenmeye başlıyor ve onu takip ediyor. Öte yandan Nesrin, Türkan’a Somer’den boşanması için baskı yapıyor. Somer, Türkan’ın kapısına gelerek pişmanlığını dile getiriyor. Türkan’ın Somer ile barışmasını istemeyen Nesrin ise şok gerçek ile yüzleşiyor. Türkan hamile olduğunu açıklıyor.

İşte Üç Kız Kardeş 21. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nesrin, her şeyi hatırlayıp Sadık’tan kendisini Türkan’ın evine götürmesini istiyor. Tam Rüçhan Türkan’a el kaldırdığı sırada Nesrin gelip ona engel oluyor ve kızını alıp evine götürüyor. Türkan, annesine Rüçhan’ın daha önceden kendisine şiddet uyguladığını anlatamıyor.

Aile her şeyi unutup Nesrin’in normale döndüğünün mutluluğunu yaşıyor. Kızlar, sadece annelerinin Türkan’ı hatırladığını düşünürken onun kendilerini de hatırladığını öğrenince mutluluktan havalara uçuyor. Rüçhan, Türkan gittikten sonra kendi eliyle boğazını yırtıp Somer’e Türkan’ın kendisine şiddet uyguladığını söylüyor.

Somer ise, annesine inanmıyor. Mine, evde Türkan yokken Somer’le yakınlaşmak istiyor. Bebeğiyle onun odasına gidiyor. Somer, onunla asla olmayacağını söyleyince bebeği onun yatağının üzerinde bırakıp dışarı eğlenmeye çıkıyor.

Kiraz bebek yataktan düşüp hastanelik oluyor. Bebek hastaneye kaldırıldıktan sonra Türkan Somer’i arıyor. O da annesinin hastaneye kaldırıldığı yalanını söylüyor. Nesrin ile Sadık, hastaneye gidiyor ve Rüçhan’ın değil bebeğin hasta olduğunu öğreniyor. Mine ise, sarhoş bir şekilde eve geliyor.

Rüçhan, Mine’ye tokat atıp onun elinden bebeğini alacağını onun torununun annesi olamayacağını söylüyor. Somer, Türkan’ı eve döndürmek için onunla konuşuyor. Ama Nesrin, kızına açıklayamasa da onun o eve dönmesini istemiyor. Bir de üzerine Somer’in Mine’yi bebeğiyle kızıyla aynı evde yaşadığını öğreniyor.

Somer, Türkan’ı götürmek için geldiğinde Nesrin ona kapıyı kapatıyor ve kızına asla o eve gitmesine izin vermediğini söylüyor.

Üç Kız Kardeş 20. Bölüm 3. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’ı Eve Döndürmeye İkna Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler