Ana SayfaDizilerAldatmak 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Güzide'yi Yeşim'in Huzurunu Kaçırmakla Suçluyor!

İlgili Postlar

Aldatmak 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tarık Güzide’yi Yeşim’in Huzurunu Kaçırmakla Suçluyor!

Atv’nin yeni dizisi Aldatmak, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Güzide, Tarık’a kendisinin ve çocuklarının ona ihtiyacı olmadığını söyler. Ozan, kendisini dolandıran kişinin Kaan olduğunu öğrenip onunla bir kavgaya tutuşur ve eline geçen bıçağı ona saplar. O anların görüntülerini biri izler. Öte yandan Oylum, tutuksuz yargılanmak üzere hapse atılır. Aldatmak 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tarık Güzide’yi, Yeşim’in huzurunu kaçırmakla suçluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Tarık Güzide’yi Yeşim’in Huzurunu Kaçırmakla Suçluyor!

Aldatmak 3. bölüm 2. fragmanında; Güzide Tarık’a, ona ne kendisinin ne de çocuklarının ihtiyacı olamadığını söyleyip artık hayatından çıkmasını istiyor. Tarık Yeşim’i, kandırmayı başarıyor. Bu sefer Yeşim, komşunun davasına bakan Güzide’nin onun davası üzerinden kendisinin huzurunu kaçırdığını düşünmeye başlıyor. Ozan’da babasına cephe alırken Tarık, Güzide’yi Yeşim’in huzurunu kaçırmakla suçluyor.

İşte Aldatmak 3. bölüm 2. fragmanı…

ALDATMAK 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Güzide, Tarık’ı evden kovar. Tarık, Yeşim ve Öykü’yü eve götürür. Yeşim, hayatının bir yalan olduğunu, beş yıldır evli olduğu kişinin adının Murat hem de evli olduğunu, kendisini sahte bir nikahla kandırdığını öğrenir. İkili tartışırken Öykü, konuşulanları duyup korkar. Güzide, kızının Ankara’da bir motosiklet kazası geçirdiğini ve hastanede olduğunu öğrenir.

Hemen Güzide yola çıkar. Tarık, sonradan durumu öğrenip oda yola çıkar. Sezai, Güzide’yi arar. Onun Ankara’ya gittiğini öğrenince yardım etmek için hemen oraya gider. Güzide, kızının kaza yaptığını ve motosikleti onun sürmediğini çarpılan kişinin ölmesiyle suçun üzerine kaldığını öğrenir.

Ancak kazayı yapan Tim’in bir konsolosun oğlu olduğunu öğrenen Güzide, onun dokunulmazlığı olduğu için yurt dışına kaçırılabileceğini düşünüp Sezai’yle birlikte harekete geçer. Tim’in annesi hemen oğluna bir uçak bileti alıp yurt dışına göndermeye çalışır. Sezai’yle Güzide, hava alanına gidip uçuşu iptal etmeye uğraşır.

Tim, uçağa biner. Ancak uçak kalkmadan uçuş iptal edilip Tim sorguya alınır. Tim, motosikleti kendisinin değil Oylum’un sürdüğünü iddia eder. Oylum, annesine aksini söyler. Nöbetçi mahkemeye çıkan Oylum’un tutuksuz yargılanmasına karar verilir. Güzide, kızını eve getirir.

Bu arada Ozan, kaptırdığı bir milyon doları kurtarmak için biriyle anlaşır. Adam ondan on bin euro ister. Ozan, tefeciden para bulup adama o parayı verir. Ertesi gün Kaan’ın dolandırıcı çetesinde olduğunu ve arandığını öğrenir. Tim’in annesi çevredeki tüm kamera görüntülerini sildirir.

Eve polisler gelip Oylum hakkında yakalama emri olduğunu söyleyip onu alıp götürür.

Aldatmak 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Katil Mi Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler