Ana SayfaDizilerAldatmak 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Katil Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Aldatmak 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Katil Mi Oluyor?

Atv’nin yeni dizisi Aldatmak, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Güzide, Tarık’ı evden kovuyor. Yeşim de, Tarık’ı eve almıyor. Güzide, kızının Ankara’da bir kazaya karıştığını öğreniyor. Sezai, Güzide’nin yanına gidip ona yardım ediyor. Birlikte Tim’in yurt dışına çıkmasını engelliyorlar. Mahkeme oluyor ve Oylum’un tutuksuz yargılanmasına karar veriliyor. Bu sırada kazanın olduğu güzergahtaki tüm kameraları Tim’in annesi sildiriyor. Eve polisler gelip Oylum’u tutuklayıp götürüyor. Aldatmak 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, katil mi oluyor?

Perşembe Dizileri 2022

Ozan Katil Mi Oluyor?

Aldatmak 3. bölüm 1. fragmanında; Güzide, Tarık’a kendisinin ve çocuklarının ona ihtiyacı olmadığını söylüyor. Ozan, kendisini dolandıran kişinin Kaan olduğunu öğrenip onunla bir kavgaya tutuşuyor ve eline geçen bıçağı ona saplıyor. O anların görüntülerini biri izliyor. Öte yandan Oylum, tutuksuz yargılanmak üzere hapse atılıyor.

İşte Aldatmak 3. bölüm 1. fragmanı…

ALDATMAK 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Güzide, Tarık’ı evden kovuyor. Tarık, Yeşim ve Öykü’yü eve götürüyor. Yeşim, hayatının bir yalan olduğunu, beş yıldır evli olduğu kişinin adının Murat hem de evli olduğunu, kendisini sahte bir nikahla kandırdığını öğreniyor. İkili tartışırken Öykü, konuşulanları duyup korkuyor. Güzide, kızının Ankara’da bir motosiklet kazası geçirdiğini ve hastanede olduğunu öğreniyor.

Hemen Güzide yola çıkıyor. Tarık, sonradan durumu öğrenip oda yola çıkıyor. Sezai, Güzide’yi arıyor. Onun Ankara’ya gittiğini öğrenince yardım etmek için hemen oraya gidiyor. Güzide, kızının kaza yaptığını ve motosikleti onun sürmediğini çarpılan kişinin ölmesiyle suçun üzerine kaldığını öğreniyor.

Ancak kazayı yapan Tim’in bir konsolosun oğlu olduğunu öğrenen Güzide, onun dokunulmazlığı olduğu için yurt dışına kaçırılabileceğini düşünüp Sezai’yle birlikte harekete geçiyor. Tim’in annesi hemen oğluna bir uçak bileti alıp yurt dışına göndermeye çalışıyor. Sezai’yle Güzide, hava alanına gidip uçuşu iptal etmeye uğraşıyor.

Tim, uçağa biniyor. Ancak uçak kalkmadan uçuş iptal edilip Tim sorguya alınıyor. Tim, motosikleti kendisinin değil Oylum’un sürdüğünü iddia ediyor. Oylum, annesine aksini söylüyor. Nöbetçi mahkemeye çıkan Oylum’un tutuksuz yargılanmasına karar veriliyor. Güzide, kızını eve getiriyor.

Bu arada Ozan, kaptırdığı bir milyon doları kurtarmak için biriyle anlaşıyor. Adam ondan on bin euro istiyor. Ozan, tefeciden para bulup adama o parayı veriyor. Ertesi gün Kaan’ın dolandırıcı çetesinde olduğunu ve arandığını öğreniyor. Tim’in annesi çevredeki tüm kamera görüntülerini sildiriyor.

Eve polisler gelip Oylum hakkında yakalama emri olduğunu söyleyip onu alıp götürüyor.

Aldatmak 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Güzide Tarık’ı Evden Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler