Ana SayfaDizilerYasak Elma 150. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender ile Handan Sokakta...

İlgili Postlar

Yasak Elma 150. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender ile Handan Sokakta Kalıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 149. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Murat’ın şüpheli ölümü Yıldız’ı zan altında bırakıyor. Yıldız, Murat’ın kalp krizinden öldüğünü öğrenince rahatlıyor. Ender, Engin’le yakınlaşmak için yemeğe çıkıyor. Hilal, Yıldız ile Tarcan arasında aşk dedikodusu yayıyor. Kumru’nun çanta tanıtımında Hilal Yıldız’ı rezil etmek için ona bir oyun oynuyor. Doğan Hilal’in bu oyununa onay vermiyor. Doğan, şirketini iflas etti gösterip Ender, Handan ve Yıldız’ı beş parasız bırakıyor. Ender ile Handan sokakta kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ender ile Handan Sokakta Kalıyor!

Yasak Elma 150. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Ender ve Handan Murat’ın ölü bulunduğunu Hilal’den öğreniyor. Hastane olayında Yıldız’ın Murat’a kızıp onu öldüreceğini söylemesiyle tüm oklar onun üzerine çevriliyor. Yıldız, korku içinde günler geçiriyor. Sonunda Doğan’dan Murat’ın otopsisinde kalp kriziyle öldüğünü öğrenip rahatlıyor.

YASAK ELMA 149. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hilal, Yıldız’ın elinden Yıldız Su’yun velayetini almak için ona türlü oyunlar kuruyor. Bundan Doğan’ın haberi olmuyor. Önce onun Tarcan ile aşk dedikodusunun çıkmasını sağlıyor. Tarcan’ın sevgilisi onun kendisini Yıldız’la aldattığını televizyon programlarında anlatıyor. Ama Yıldız, Tarcan’la birlikte bir basın açıklaması yapıp bu haberleri yalanlıyor.

Caner ile Emir, bir müşterinin otel odasından eşya çaldığını tespit ediyor. Bunu öğrenen Ender onlara, müşterinin bir şeyini çalıp ödeşme fikrini veriyor. Emir ile Caner, kadının bir mücevherini çalıyor. Ender, Engin’le yakınlaşmak için ondan kendisine taksi plakası bulması için yardım istiyor.

Oda bulup Ender’e yardımcı oluyor. Ender ile Engin, yemeğe çıkıyor. Handan onları restoranda birlikte görüyor. Ender’i miras avcısı olarak suçluyor. O ise Handan’ı susturmayı başarıyor. Bu arada Ender, tehdit telefonları almaya devam ediyor. Kendisini kimin tehdit ettiğini ise bulamıyor.

Doğan, kendisinin yokluğunda şirkette çok harcama yapıldığını tespit ediyor. Ender, Yıldız ve Handan’ı toplantıya çağırıyor. Onlara, şirketin zarar ettiğini onların harcamaları yüzünden şirketin iflas ettiğini ve onların artık beş parasız kaldığını söylüyor. Aslında Doğan, özellikle bu planı yapıyor.

Hilal, Kumru’nun çanta tanıtımında Yıldız’ın içeceğine ilaç koyup onun herkesin içinde kusmasını sağlıyor. Böylelikle onun çok alkol aldığını ve herkesin içinde kustuğunu kullanıp Yıldız Su’yu elinden almayı planlıyor. Bu planı Doğan’a anlatıyor.

Doğan ise Hilal’e, kızının annesine böyle bir zarar gelmesini istemediğini söyleyip onun bunu kullanmasını engelliyor. Beş parasız ve evsiz kalan Handan kızının kapısını çalıyor. Ender ise, Yıldız’ın kapısını çalıyor.

Yasak Elma 149. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Ender Yıldız Ve Handan’ı Beş Parasız Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler