Ana SayfaDizilerBir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Dila'yı Akıl...

İlgili Postlar

Bir Küçük Gün Işığı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Dila’yı Akıl Hastanesine Yatırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elif, Güneş’in gördüğü fotoğraftan korktuğunu anlayıp o fotoğraftaki kadınlardan birinin onun annesi olduğunu düşünüyor. Üç kadını da bulup onların Güneş’in annesi olmadığını anlıyor. Ancak fotoğraftaki kadınların arkasında Dila görünmektedir. Ümran, kızının kendisine oynadığı oyunu anlıyor. Dila, annesinin ses kaydı aldığını duyunca öfkelenip annesine bıçak çekip yaralıyor. Fırat, Dila’yı elinde bıçakla yakalıyor. Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat Dila’yı, akıl hastanesine yatırıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Fırat Dila’yı Akıl Hastanesine Yatırıyor!

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 1. fragmanında; Fırat, Dila’nın annesini yaraladığı görüyor. Dila abisine, annesini kendisinin yaralamadığını söylüyor. Ancak Fırat ona inanmıyor ve Dila’yı bir akıl hastanesine yatırıyor. Elif, oturduğu evin Hakan’ın borçlarından dolayı satıldığını öğreniyor. Akabinde Elif Güneş’le birlikte evsiz kalıyor.

İşte Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm 1. fragmanı…

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, Güneş’in Dila’nın kızı kendisinin yeğeni olduğunu öğreniyor. Güneş’i at çiftliğine götürüyor. Dila, annesinin aklıyla oynamaya ve onu akıl hastanesine yatırmak için oyunlarına devam ediyor. Güneş, evde bir fotoğraf görüyor ve o fotoğrafı görünce çok kötü oluyor.

Güneş, o fotoğraftaki üç kadından birinin Güneş’in annesi olduğunu düşünüyor ve kadınları araştırmaya başlıyor. Sude ise, Hakan hakkında bilgi toplamaya başlıyor ve onun başka bir hayatı olduğunu öğreniyor. Elif, tekrar doktora gidiyor. Doktorla konuştuktan sonra Elif’i hala misafir odasında yatırmasının onun için bir korku oluşturacağını anlıyor.

Elif’in kendisini güvende hissedebilmesi için ona bir oda yapmak istiyor. Fırat, eve gidip Dila’ya onun bir kızı olduğunu öğrendiğini söylüyor. Öyle olunca Dila, inkar edemiyor. Ümran, onların tartışmalarını duyup geliyor. Dila abisinden annesine bir şey bahsetmemesini istiyor.

O sırada Dila düşüp bayılıyor. Fırat, Dila’yı hemen hastaneye götürüyor. Tüm tetkikler yapıldıktan sonra Dila’nın hiçbir şeyi olmadığı ortaya çıkıyor. Ümran Fırat’a, Dila’nın numara yaptığını söylüyor. Fırat ise Dila’ya inanmak istiyor. Yılmaz Dila’nın yanına geliyor. Dila ona, abisinin her şeyi öğrendiğini ve numara yaptığını, bir an evvel kaçmaları gerektiğini söylüyor.

Ümran, kızının kendisiyle oynadığını anlayıp mutfağa yanına gidiyor. Onun yaptıklarını itiraf ettiriyor. Dila, annesinin ses kaydı aldığını anlayınca elindeki bıçağı ona doğru uzatıp telefonu istiyor. Fırat, bağrışmaları duyup mutfağa gittiğinde Dila’nın elinde kanlı bir bıçak olduğunu, annesinin de yaralı olduğunu görüyor.

Öte yandan Elif, Güneş için Fırat’la bir oda hazırlıyor. Ancak kapıya gelen postacıdan aldığı mektupta evinin satılacağını öğreniyor.

Bir Küçük Gün Işığı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Elif Güneş’in Annesini Buluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler