Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, 7. haftanın ilk takım oyunuyla ekrana geldi. Takım oyununda takımlar dünya mutfağından seçilen sokak lezzetleriyle yarıştı. İlk turda başarılı olan takım haftanın ilk takım oyununu kazandı. Kaybeden takım ise, bireysel dokunulmazlık oyununda yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ilk eleme adayını belirledi. İkinci eleme adayı ise, takımın kullandığı oylarla belli oldu. MasterChef 7. haftanın ilk takım oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef 7. Hafta İlk Takım Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 7. haftasında ilk takım oyununda takımlar, ilk oyun için mücadele etmek için mutfağa girdi. Şefler takımlardan dünya mutfağından seçilen sokak lezzetleri yapmalarını istedi. Her iki takımda, verilen menüyü yapmak için büyük mücadele verdi.

TAKIM OYUNU!

Şefler, dünya mutfağında seçtikleri sokak lezzetlerinden oluşan menüyü açıkladı. Menü; Taco, Hot Dog, Takoyaki, Chicken Thaf satay, Fanafel, Maç köftesi, churros, jalebi, şambali olarak açıklandı. Takımlardan bu menüyü yapmak için bir saat süre verildi. Verilen süre içinde her iki takımda yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, takımların yemeklerini tek tek değerlendirip aralarında en iyi yemekleri yapan takımı belirledi. Yemekleri en çok beğenilen takım kırmızı takım oldu. Kırmızı takım haftanın ilk takım oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım ise, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Yarışmacılar önlerinde üç ayrı kutuyla karşılaştı. Şefler, yarışmacılardan kutuların altında bir sütlü tatlı olduğunu ve her bir kutunun kendilerine ait bir tatlı olduğunu açıkladı. Yarışmacılar rastgele kutuları seçti.

Verilen süre içinde yarışmacılar, kutuların altından çıkan tatlıyı yapmak için uğraş verdi. Verilen sürenin bitiminde tatlıları yapıp şeflerin beğenisine sundular. Şefler, yarışmacıların tabaklarını tek tek değerlendirdi ve en başarılı tabağı yapan yarışmacıyı açıkladı. Çağatay, en başarılı tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayı Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Çağatay, ilk eleme adayı olarak Metin’in ismini verdi. Metin, haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise yarışmacıların kendi aralarında verdiği oylarla belirlendi. Yarışmacılar oylarını kullandı ve en çok oyu alan yarışmacı Tolga oldu.

Böylece MasterChef 7. hafta eleme adayları; Metin ile Tolga olarak belirlendi. İki başarılı yarışmacı bu hafta sonu yapılacak eleme gününde yarışıp MasterChef’te kalmak için mücadele verecek.

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler