Ana SayfaDizilerYalı Çapkını 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Seyran Kendisini Bambaşka Bir Hayatın...

İlgili Postlar

Yalı Çapkını 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Seyran Kendisini Bambaşka Bir Hayatın İçinde Buluyor!

Star Tv’nin yeni dizisi Yalı Çapkını, 3. yeni bölümüyle 7 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Seyran, evlendikten sonra Ferit’in birlikte olduğu bir kadın olduğunu anlar. Ferit Seyran’a, ilişkisinin devam edeceğini onun da buna göz yumması gerektiğini söyler. Ancak Seyran ona, tokat atıp tepkisini gösterir. Öte yandan babası Suna’yı isteme töreninde yaptığı kazadan dolayı suçlar. Seyran, kocasından hesap sorarken Ferit onu öper. Yalı Çapkını 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seyran, kendisini bambaşka bir hayatın içinde buluyor.

Cuma Dizileri 2022

Seyran Kendisini Bambaşka Bir Hayatın İçinde Buluyor!

Yalı Çapkını 3. bölüm 2. fragmanında; Seyran, Fırat’la evlendikten sonra onun ailesi ona çok değer gösteriyor. Tüm aile Seyran’ı mücevherlere boğuyor. Seyran, ilk kez çok değer gördüğünü hissediyor. Halis ağa, Ferit’i adam olması için bir iş yerine gönderiyor. Suna ise, babasının zulmüne dayanamayıp çareyi evden kaçmakta buluyor. Babası ise. İstanbul’a Seyran’a yakın olmayı istiyor. Seyran, Fırat’ın davranışlarına dayanamayıp onu odasından kovuyor.

İşte Yalı Çapkını 3. bölüm 2. fragmanı…

YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Halis ağa, torunu Ferit’in sorumsuzluklarına artık dayanamaz ve hemen ölen oğlunun eşi İfagat’ı yanına çağırır. Ondan memleketi Gaziantep’e gidip Ferit’e bir kız bulup evlendirmesini ister. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz.

Uygun gelini bulmak için İfagat, Gaziantep’e gider. Orada Gaziantep’te Korhan Ailesinin büyük kızı Suna’yı gelin olarak uygun bulur. İsteme töreninde Suna çok heyecanlanır. Ellerinin titremesini durduramayan Suna’ın ayağı takılıp elindeki kahve tepsisiyle birlikte yere düşer.

Ferit, bir kaç kez Seyran ile karşılaşır. Onu isteme töreninde görünce İfagat’ın kulağına küçük kızı istediğini söyler. Seyran, babasından Ferit’ten istenir. O ise, Seyran’a sormadan kızını Ferit’e verir. Hatta bir de İstanbul’dan ev alır. Seyran, babasına bu evliliği istemediğini söyler.

O ise kızını bir odaya kapatıp ertesi güne kadar yemek su verdirmez. Seyran, erkek arkadaşına durumu anlatır ve ona birlikte kaçmayı teklif eder. Erkek arkadaşı ise, iki güçlü aileyi karşısına almak istemez. Onunla kaçamayacağını açıkça Seyran’a söyler. Seyran, erkek arkadaşından da destek alamayınca mecburen bu evliliği kabul eder.

Bu arada Ferit, ilişkisine devam ediyor. Evlense de onunla görüşmeye devam etmek ister.  Nikah işlemleri için Seyran, Ferit’le buluşur. Nikah işlemleri bittikten sonra eve gelen Seyran, ablası Suna’nın kendisine çeyiz hazırladığını görür. Düğün günü gelip çatar. Bakalım evlendikten sonra Seyran’ın başına neler gelecek?

Yalı Çapkını 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Seyran’ı Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler