Ana SayfaDizilerMahkum 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge İki Ateş Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Mahkum 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Büge İki Ateş Arasında Kalıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mahkum, 28. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hacı, kardeşinin öldürülmesiyle sinir krizi geçirir. Sasha, Barış’tan o zehri söküp atmasını ister. Barış, Büge’den vazgeçemeyeceğini ona söyler. Fırat, Büge’nin Barış’la görüştüğünü anlayıp ona, ya onunla o kanlı yoldan yürüyeceğini, ya da kan durana kadar kendisinin yanında durmasını ister. Barış, Fırat’ın eve girdiğini anlayıp saklanır. Mahkum 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büge, iki ateş arasında kalıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Büge İki Ateş Arasında Kalıyor!

Mahkum 28. bölüm 2. fragmanında; Fırat’ın, ağrıları çoğalıyor. Barış ve ekibi, yeni bir plan yapıp şehre çıkıyor. Fırat, Barış’ın izini buluyor. Ancak Büge, ortada kalıyor. İkisi de Büge’ye silahını doğrultup onun üzerinden birbirlerini tehdit ediyor.

İşte Mahkum 28. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat, Dadaloğlu’nu sorguya alır. Dadaloğlu, sürekli cebinde taşıdığı oyuncak arabayı temiz bir mendile sarıp diğer eşyalarıyla birlikte polise teslim eder. Sorguda Dadaloğlu, kendisinin mekanının herkese açık olduğunu, kimin girip çıktığını bilmediğini söyler. Büge, Barış’ın kendisine verdiği bir çanta dolusu çalıntı mücevheri alıp eve gelir.

Ama kimseye o mücevherlerden bahsetmez. Hasta olan çocuk için o mücevherleri bozdurmak için kuyumcuya giden Büge, zor durumda kalır. Kuyumcunun tanıdık çıkmasıyla kurtlar. Barış, Büge’nin doğum gününde onunla birlikte olmak ister. Eylül, Barış’tan hoşlanmaya başlar.

Ama onun gözünün Büge’den başka birini görmediğini görünce çok sinirlenir. Fukara, kendisinin yaptığı şarkıları çalan arkadaşının yanına gider. Ondan, canlı yayında o şarkıların kendisine ait olduğunu söylemesini ister. Canlı yayın ekibi olarak oraya Ayşe ve Hacı gider.

Yayın bittikten sonra Fukara’yı takibe alırlar. Fırat Barış’ı, bir galeri sergisinde bulur. Ancak Barış ile Sasha, Fukara’yı oradan kaçırmayı başarır. Hacı, kardeşi Zayit’in uyuşturucu işi yaptığından şüphelenir. Ayşe’yle konuşup ondan, kardeşi hakkında bilgi toplamasını ister. Ayşe, Haci’nın kardeşinin uyuşturucu işi yaptığını öğrenip gerçekleri ona anlatır.

Fırat, Dadaloğlu’nun iş yerine ekibini kılık değiştirmiş bir şekilde gönderir. Eylül, Giryan’ı orada görünce hemen içeri giren Barış’a haber verdirir. Fırat, tam Barış’ı yakaladığını zannederken onun kıyafetlerinin altında başka biri olduğunu öğrenir. Barış, Eylül’den Büge’yi kaçırmasını ister.

Bayıltılan Büge, gözlerini açtığında kendisini Barış’ın yanında bulur. Ona, tedavi olması gereken çocuğun günlerinin sayılı olduğunu onun kendisine verdiği mücevherleri bozduramadığını söyler. Barış Büge’ye yapması gerektiğini söyleyip bırakır. Büge Ceyda’ya, mücevherleri gösterip ona gerçekleri açıklamak zorunda kalır.

Fırat, aralarında bir köstebek olduğunu anlayıp bir yemek organize eder. Barış, onları uzaktan izleyip onların neyi kutladığını anlamaya çalışır. Rafi’ye emir verip ateş ettirir. Zait, vurulur ve orada hayatını kaybeder.

Mahkum 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Büge’den Bir Karar Vermesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler