Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Hainin İsmini...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Hainin İsmini İstiyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cezayir, kızını kurtarıyor. Leyla ile ailesi onun yaşadığını öğreniyor. Emniyet gelip Cezayir’i tutukluyor. Ancak sorguda gelen telefonla serbest bırakılıyor. Firuze, annesi ve kızıyla birlikte İstanbul’a geliyor. Leyla ile kızı Suna, Cezayir’in kendilerinden yaşadığını saklamasını affedemiyor. Cezayir, Leyla’yı kendi mezarının başında bulup onunla yüzleşiyor. O sırada Leyla, Cezayir’i vurmak isteyenleri görüp onu uyarıyor. Ancak kendisi yaralanıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cezayir, hainin ismini istiyor.

Salı Dizileri 2022

Cezayir Hainin İsmini İstiyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm 1. fragmanında; Leyla, Cezayir’i kurulan pusuda ağır yaralanıyor. Cezayir, çatışmaya giriyor. Leyla, hayatını mı kaybediyor? Cezayir, birilerinin onun çiftlik evinde olduğunu Yakup’a fısıldadığını anlıyor ve adamlarından hainin kim olduğunu bulup kendisine ismini vermelerini istiyor.

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölüm 1. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cezayir, kızını kurtarıp hastaneye yetiştiriyor. Leyla, kızının bulunduğunu öğrenip hastaneye koşuyor. Orada Cezayir’le karşılaşıp onun yıllardır kendilerini bir yalanın içinde yaşattığını anlıyor. Öte yandan Firuze, Temur diye tanıdığı kocasının başka bir ailesi ve kızı olduğunu öğrenip büyük bir hayal kırıklığına uğruyor.

Firuze, annesi ve kızıyla İstanbul’a geliyor. Kızını kaçıranların elinden kurtarırken oldukça kanlı bir geceye imzasını atan Cezayir, daha ilk günden gözaltına alınıyor. Sorgu sırasında telefon geliyor ve Cezayir teşkilatın başı olan Atakan tarafından emniyetten aldırılıyor. Leyla ile Suna, Cezayir’in yaşayıp bu gerçeği yıllarca kendilerinden sakladığı için onu affetmiyor.

Cezeyir’in annesi ise, oğluyla konuşup ondan evine dönmesini istiyor. Eve gidip Cezayir için hazırlıklara başlayıp onun en sevdiği yemekleri yaptırıyor. Leyla, yemekte bulunmak istemiyor ve  kızını alıp erkek kardeşinin evine gitmek istiyor. Suna ise annesine, yemeğe katılıp babasının gözünün içine bakarak ondan babasız geçirdiği yılların hesabını sormak istediğini söylüyor.

Firuze’nin yanına giden Cezayir, ona gerçekleri anlatıp hayatlarının aynen devam edeceğini söylüyor. Cezayir, tam evin önüne geliyor ve Firuze’nin hastanede olduğunu öğreniyor. Kapıdan geri dönen Cezayir, hastaneye gittiğinde Firuze’nin hamile olduğunu öğreniyor. Leyla, Cezayir’in bir kadınla göründüğünü öğreniyor.

Doğruca Cezayir’in boş mezarına gidiyor. Cezayir, durumu öğrenip Leyla’yı mezarlıkta buluyor. Leyla, birinin Cezayir’e pusu kurduğunu görüp ona siper oluyor. Cezayir’e kurulan pusuda Leyla yaralanıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Çekip Gitmeyi Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler