Ana SayfaDizilerBen Bu Cihana Sığmazam 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Çekip Gitmeyi...

İlgili Postlar

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cezayir Çekip Gitmeyi Düşünüyor!

Atv’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cezair, abisinin intikamını almak için bir yola çıkıyor. Daha sonra kendisinin ve ailesinin güvenliği için devlet tarafından öldü olarak gösteriliyor. Cezayir, yaralı olarak bulunuyor ve doktor Firuze onu ameliyat edip hayatını kurtarıyor. Firuze ile Cezayir, evlenip bir de kızları oluyor. Leyla ise, Cezayir’i öldü olarak bilip onun yasını tutmaya devam ediyor. Cezayir’in yaşadığı öğrenilince kızı Suna kaçırılıyor. Mecburen Cezayir, ülkeye geri dönüp kızını kurtarıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cezayir, çekip gitmeyi düşünüyor.

Salı Dizileri 2022

Cezayir Çekip Gitmeyi Düşünüyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm 1. fragmanında; Firuze, Cezayir’in kendisinden sakladığı başka bir hayatı olduğunu öğrenince onu terk ediyor. Leyla da Cezayir’e, kendisinin eski Leyla olmadığını, onunda kokusunu özlediği kocası olmadığını söylüyor. Cezayir, onurlu bir şekilde çekip gitmeyi düşünüyor. Bu arada Cezayir’in, tutuklanması için görüşmeler yapılıyor. Cezayir, tutuklanıyor mu?

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölüm 1. fragmanı…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cezayir, abisinin intikamını almak için bir yola çıkıyor. Abisinin intikamını alan Cezayir’in, kendisinin ve ailesinin güvenliği için devlet onu öldü olarak gösteriyor. Cezayir, bir çok çatışmadan geçiyor. Birinde ağır yaralı bir şekilde bulunuyor. Doktor Firuze, ilk ameliyatını Cezayir’de yapıyor.

Cezayir, Firuze’ye aşık oluyor ve ikili evleniyor. İkilinin, bir de Mercan isminde kızları oluyor. Aradan altı yıl geçiyor. Amerikalılar Cezayir’i, Afrin’de görüntülüyor. Daha sonra onun ortaya çıkması için kızı Suna’yı kaçırıyor. Cezayir, kızının kaçırıldığını duyunca Firuze ve kızı Mercan’ı güvenli bir yere aktarıyor.

Firuze, ilk kez Cevayir’in bir kızı olduğunu o zaman öğreniyor. Leyla, Cezayir’in yıllarca yasını tutuyor. Üzerine kızının kaybolmasıyla yıkılıyor. Cezayir, ülkeye geri dönüp kızını kaçırmış olabilecekleri bir bir tespit edip onlarla görüşüyor. Bu arada Firuze, Cezayir’in kendisinden bir kızı olduğunu sakladığı için çok sinirleniyor.

Onun adamlarını sıkıştırıp, Cezayir hakkında başka ne bildiklerini soruyor. En sonunda kızını ölüm tuzağında son anda bulup kurtarıyor. Leyla, kızının bulunduğu haberini alıp hastaneye koşuyor. Suna, gözlerini açtığında babasını görüyor. Daha sonra Leyla ve Cezayir’in annesi geliyor. Leyla, kızının yaşadığının sevincini yaşarken Cezayir, arkaya saklanıyor. Suna, annesine babasını işaret edip onun kim olduğunu soruyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam 1. Bölüm Ön İzleme Yayında! Leyla Cezayir’in Yaşadığından Habersiz Yas Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler