Ana SayfaDizilerAkıncı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Akıncı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan Akıncı dizisinin 1. bölüm yeni fragmanı yayınladı. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizi, dev oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Diziden ipuçları veren yeni fragmanda, aksiyonu yüksek sahneleriyle gündeme oturdu Türkiye’de ilk kahraman markası olma iddiasını taşıyan dizinin büyük bir heyecanla izleneceği kesin gözüyle bakılıyor. Akıncı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Ayrıntılar haberimizde….

Şükrü Özyıldız Kimdir?

Büşra Develi Kimdir?

Cuma Dizileri 2020

Akıncı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Akıncı dizisi, 1 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan yeni fragmanı, güçlü oyuncu kadrosunu gözler önüne serdi. Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet YeşilDidem İnselelSerhan Onat, Atakan Hoş gören, Ayça ErturanMüge BozBerrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu, gibi isimlerin yer aldığı, Akıncı dizisinin yeni tanıtımı heyecan uyandıran sahneleriyle dikkati çekti.

İşte Akıncı dizisinin 1. bölüm fragmanı…

AKINCI DİZİSİ HAKKINDA! 

Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan dizinin tanıtımında, Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Akıncı karakterinin “Ben Akıncı Beyi Turhanoğlu Fatih, kanımın son damlasına kadar sultanımın şehrini koruyacağım” sözleri dikkati çekti. Yıldıray Şahinler ise Cevdet Emiroğlu karakteri ile ilk kez izleyiciyle buluştu ve dizinin başrollerinden birinin de İstanbul olacağını “Burası İstanbul… Kibrin kül olduğu yangının başkenti” repliğiyle paylaştı.

Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören ve önümüzdeki günlerde atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Akıncı dizisinin proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini Veli Çelik ve yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp/NTC Medya üstlendi. Büyük bir merakla beklenen Akıncı dizisi, Ocak ayı içerisinde izleyici ile buluşmak için hazırlanıyor.

Akıncı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler