Ana SayfaDizilerRamo 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihangir Köksal'ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Ramo 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cihangir Köksal’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ramo, 26. yeni bölümüyle 25 aralık cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, Cihangir’in karşısına çıkıp, aralarındaki düşmanlığı ancak evliliğin bitireceğini, söyler. Cihangir, onun düşmanlığı bitirmek için Nehir’i istediğini anlar. Ama Ramo, muhatabının onun olamadığını, gerçek patronların olduğunu söyler. Onlara, orada konuşulanları anlatmasını, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söylemesini ister. Ramo 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cihangir, Köksal’ı karşısında görünce şok oluyor.

Cuma Dizileri 2020

Cihangir Köksal’ı Karşısında Görünce Şok Oluyor!

Ramo 26. bölüm 1. fragmanında; Ramo, Sibel’le aşk tazeliyor. Halasının intikamını Yavuz’dan almak için yemin eden Ramo, onun dokunulmazlığı olduğunu öğreniyor. Cihangir, bir misafirinin geldiğini öğreniyor. Karşısında Köksal’ı görünce şok oluyor. Böylelikle Doğu’yu da kaybeden Cihangir, eski gücünü yitirmeye başlıyor. Ramo ise, daha da güçlenmeye başlıyor. Cihangir, kendisine kurulan bir tuzağı son anda fark ediyor.

İşte Ramo 26. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Doğu, babasını karşısında görünce çok şaşırır. Sonra, onun kendisini düşmanının eline bıraktığı ve o adama baba dedirttiği için onu affetmez. Doğu, önce Cihangir’i öldürmeyi planlar ve onu arayıp ona bir sürprizi olduğunu söyler. Cihangir, onun tavırlarından şüphelenir. Sibel, Ramo’ya hemen Doğu’nun Cihangir’i mekana çağırdığı haberini verir. Doğu, Cihangir’i öldürmek için silahını davranacağı sırada Ramo, oraya gelip kendilerine ihanet eden kişinin Yavuz olduğunu söyler.

O gün Vasili’yle birlikte herkesi öldürüp onunla aynı masaya oturmak isteyenin Yavuz olduğunu öğrenen Cihangir’de Yavuz’u arar. Hasan, Ramo’nun girdiği evi görüp orada kimin olduğunu merak ediyor ve eve gizlice girip orada Köksal’la karşılaşır. Ramo, yurt dışına kaçmak için Kartal’dan pasaport ister. Ondan pasaportu almak için parkta bekler.

Ramo, Kartal’ı bulup telefonunu ve pasaportu alır. Parkta bekleyen Yavuz, Ramo ve yeğenlerine yakalanır. Ancak son anda, onların elinden kaçarak kurtulur. Doğu, Cihangir’in peşine taktığı adamla kavgaya tutuşur ve bacağından yaralanır. Sibel, Doğu’yu bulabileceği yeri Nehir’den öğrenip mezarlığa gider. Orada Doğu’nun kavga edip yaralandığına şahit olup, onu alıp Köksal’ın evine götürür.

Ramo, Yavuz’u bulmak için Mashar’dan yardım ister. Ondan Çilingir’in adresini alıp görüşmeye gider. Para karşılığında Çilingir, tüm İstanbul’daki adamlarına Yavuz’u sağ yakalamalarını ister. Çilingir’in adamlarından biri Yavuz’un izini bulup, Ramo’ya konumunu gönderir. Yavuz, kıskıvrak yakalanınca Çilingir’i arayıp, Ramo’nun verdiği paranın on katını teklif eder.

Son anda gelen adamını kendi arabasına bindiren Yavuz’u Ramo takip eder. Fiko, Yavuz’un bulunduğunu zannettiği arabayı havaya uçurur. Ramo, Yavuz’un öldüğünü düşünüp gidip halasının öldüğü yere karanfil bırakır. Yavuz ise, Vasili’nin cenazesini almaya gelen babasına Ramo’yu görevini üstlendiğini söyler.

 Ramo 26. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Ramo Cihangir’le Düşmanlığını Bitirmek İçin Şart Koşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler