Ana SayfaDizilerAlev Alev 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İskender Kendisini Ali'nin Bıçakladığını Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İskender Kendisini Ali’nin Bıçakladığını Hatırlıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi ,Alev Alev, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Şimay’ın kendisini görünce yüzünü sakladığını, onun kendisinden bir şey sakladığını anlar. İskender’i yaraladığı günde kendisine ‘Alim’ dediğini onun yüzünü açmasını ister. Ali, Şimay sandığı kişinin aslında Çiçek olduğunu anlar. Alev Alev 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İskender, kendisini Ali’nin bıçakladığını hatırlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

İskender Kendisini Ali’nin Bıçakladığını Hatırlıyor!

Alev Alev 8. bölüm 2. fragmanında; Rüya, Ömer’i yaralı bir şekilde ambulansa bindiriyor. Ona daha kalbinin yerini söyleyeceğini söylüyor. Cemre, kuruldan çıkıp Çelebi’ye raporun çaktığını artık sonuçları değiştirmeye günün yetmeyeceğini söylüyor. O da, oraya sonucun alındığından emin olmaya geldiğini söylüyor. Atlas evde yanlışlıkla bir yangın çıkarıyor. İskender, gözünü açar açmaz Tomris’e kendisini Ali’nin bıçakladığını söylüyor. Çiçek, Ali’yi kurtarmak için ne yapacak?

İşte Alev Alev 8. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Çelebi, Rüya’nın Cemre’ye yardım ettiği için babasının tüm iş bağlantılarını kestirir ve beş parasız kalır. Ömer ile Ozan, Cemre’nin evine eşyalar alır. Rüya’da eşyalarını satıp paranın bir kısmını Cemre’ye verir. Bir kısmıyla da evde kullanacakları kap kaçak alır. Cemre, o parayla Ozan’ın annesine iki aylık kira parası verir. Çelebi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Çiçek, Ali’yle konuşunca onun kendisini bu halde de kabul edebileceğini öğrenir ve ona kendi kimliğini açıklamak ister. Tomris ise, ona engel olur. Ömer, Ozan, Cemre ve Rüya, evlerinde ilk günü beraber geçirip gülüp oynar. Ali, hizmetçiye Şimay hanımın İskender’i yanına çağırdığını söyler. O da İskender’i arayıp söyler. Ali, İskender’e pusu kurar ve onu bahçede bıçaklar.

Çiçek, o anları görür ve Ali’yi içeri götürüp sakinleştirir. Ondan teslim olmamasını ister. Rüya’yı arayan Çiçek, onu yanına çağırır. Ömer’le birlikte Rüya, Ali’yi alıp götürür. Tomris, İskender’in ameliyatına girer ve abisiyle annesine onun bir böbreğini kaybettiğini söyler. Güvenlik görüntüsünü alan Tomris, Çiçek’le bir anlaşma yapar. Eğer, kimliğini Ali’ye açıklamazsa o görüntüleri polise vereceğini söyler ve İskender’i vuran kişinin Bülent olduğunu ihbar eder.

Cemre, akıl sağlığı yerinde raporunu alması için Çelebi’nin bir şeyler yapacağını anlayıp bir gün öncesinden gidip hastanede bekler. Çelebi’nin adamının doktorun yanına çantayla girdiğini ve çıktığını görüntülür. Ertesi gün heyetin karşısına çıkar. Cemre, heyeti etkileyecek çok güzel bir konuşma yapar.

Alev Alev 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Çiçek’in Yüzünü Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler