Ana SayfaDizilerBaraj 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Hakan'ın Yaptıklarını Öğrendikten Sonra Ne...

İlgili Postlar

Baraj 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Hakan’ın Yaptıklarını Öğrendikten Sonra Ne Yapacak?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hakan, Nazım’ın yanına gidip ondan Bahar’dan uzak durmasını istiyor. Nazım, Hakan’dan intikamını almak için yapacağı sevkıyatı baltalıyor. Bahar’la evlendikten sonra yaşamak için Hakan’ın evinin yanındaki yalıyı alıp Bahar’a hediye ediyor. Hakan, Nehir’e Mert’in Nazım’ın olduğu gerçeğini aklından çıkarmasını onun kendi oğlu olduğunu aklına sokmasını istiyor. Bahar, annesine abisinin Nehir’i elde etmek için Nazım’ı hapse attırdığını söylüyor. Tüm konuşulanları duyan Nehir, Hakan’ın yaptıklarını öğrendikten sonra ne yapacak?

Salı Dizileri 2020

Nehir Hakan’ın Yaptıklarını Öğrendikten Sonra Ne Yapacak?

Baraj dizisinin 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’ın Mert’i kucağına alıp Bahar’la fotoğraf çekindiğini gördükçe fena oluyor. Mert, annesine Nazım’ı çok sevdiğini söylüyor. Nazım, Mert’in kendi çocuğu olduğunu bilmeden o da onu çok seviyor. Hakan, Tarık’la görüşüp Nazım’ı bitireceğini söylüyor. Nazım’a da, Bahar’dan uzak durmasını yoksa yapacaklarını bildiğini söylüyor. O ise, boğazına jilet dayanmış bir vaziyetteyken onun hayatını kurtardığını Hakan’a hatırlatıyor.

BARAJ 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahar, annesine Nehir’le Nazım’ın hapse girmeden önce evlenmek üzere olduklarını anlatıyor. Annesi Bahar’a ertesi gün hemen gelinlik bakmaya başlıyor. Yan yalıyı alıp Bahar’a hediye eden Nazım, eşyaları taşıtmaya başlıyor. Nehir, merak edip evin içine girip geziyor. Nazım geliyor ve ona evi beğenip beğenmediğini soruyor. O sırada Bahar geliyor ve Nazım’a, ona inandığını ondan güvenini sarsmamasını istiyor.

Nazım, Hakan’ın yapacağı sevkıyatı sahte polislerle patlatıyor. Hakan, büyük bir zarara uğruyor. Bunu yapanın Nazım olduğunu anlıyor. Bunu ispat etmek için hemen polislerin kimler olduğunu araştırmaya başlıyor. Meryem’in gelmesiyle Zahra, tedirgin olmaya başlıyor. Tarık’la konuşup onunla İbrahim’in sevgili olmalarını planlayıp Meryem’in dikkatini dağıtmak istiyorlar.

Meryem, Nazım’ın avukatıyla görüşüp abisinin gerçek katillerini bulmak istiyor. Bu arada gizlice biriyle telefonda konuşup malumat veriyor. Bahar’ın annesi kızına bu evlilikten vazgeçmesini istiyor. Nazım’la evlenmekten vazgeçmeyeceğini söyleyen Bahar, abisinin Nehir’i elde etmek için onu beş sene suçsuz yere hapis yatırdığını açıklıyor. Nehir ise, o konuşmaları duyup şok oluyor.

Baraj 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Bahar’ı Kullandığını Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler