Ana SayfaDizilerHekimoğlu 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş Halüsinasyon Gördüğünü Fark Edip Son...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş Halüsinasyon Gördüğünü Fark Edip Son Veriyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 30. yeni bölümüyle ekrana geldi. Ateş, ekibine dili şişen hastanın dosyasını veriyor ve nedenini araştırmaya başlıyorlar. O sırada içeri biri gelip Ateş’i iki yerinden silahla vuruyor. Boynundan ve karnından yaralanan Ateş ameliyata alınıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra kendisini vuran adamla aynı odada kaldığını görüyor. Bir taraftan da o hastanın takibine devam ediyor. Ateş, halüsinasyon gördüğünü fark edip halüsinasyonlarına son veriyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş Halüsinasyon Gördüğünü Fark Edip Son Veriyor!

Hekimoğlu 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ateş, dili patlıcan gibi şişen bir hasta görüyor. Onun kendi hastası olmadığı halde onun takibini alıp dosyayı ekibine veriyor. Daha sonra bir adam gelip Ateş’i, hem karnından hemde boynundan vuruyor. Ateş, ameliyata alınıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra Ateş, kendisini vuran adamla aynı odada olduğunu görüyor. Adama neden kendisini vurduğunu soruyor.

HEKİMOĞLU 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Karısının çok hasta olduğunu ve götürmedikleri doktor kalmadığını, eşini onun iyileştirdiğini anlatıyor. Ateş’te, onun için mi kendisini öldürmeye çalıştığını soruyor. Adam, karısını aldattığını öğrendikten sonra intihar ettiğini, onun bunu Ateş’in araştırmaları sırasında öğrendiği için onu vurduğunu söylüyor. Ateş, ayağa kalkıp normal bir şekilde yürüyor. Orhan’ın yanına gidip kendisine Ketamin verip vermediklerini soruyor. Ateş, gerçekle hayal arasında kalıyor.

İpek’in kendisine ketamin verdiğini öğrenip onunla tartışıyor. Hatta Orhan’ı yumrukluyor. Dili şişen hastanın takibini yaparken tahlil sonuçları ekibindekiler söylemeden biliyor. Hatta o hastanın ölmüş olan karısının hayaliyle konuşuyor. Ona kocasını aldatıp aldatmadığını soruyor. Ondan sonra tüm bunların halüsinasyon olduğunu anlıyor. Ateş, halüsinasyonlarına son vermek için o hastayı öldürüyor.

Ondan sonra kendi kendine halüsinasyon gördüğünü kanıtlamış oluyor. Ateş, aslında ameliyata giderken Zeynep’ten kendisine Ketamin vermelerini istiyor. Ancak İpek, bunun riskli olabileceğini düşünüp sadece onun hayatta kalmasını istiyor. Ateş, en son o dili şişen hastayı gördüğü içinde halüsnasyonlarında onu görmüştür. Kendi kendisini beyin gücüyle tekrar normal hayata döndüren Ateş, ameliyattan çıkıyor.

Hekimoğlu 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Nerede Yanlış Yaptığını Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler