Ana SayfaDizilerMüge Anlı'da Herkesi Şaşırtan Olay! Karısını Baldızım Diye Başka Biriyle Evlendirdi

İlgili Postlar

Müge Anlı’da Herkesi Şaşırtan Olay! Karısını Baldızım Diye Başka Biriyle Evlendirdi

İşlediği birçok program ile gündeme gelen Müge Anlı’nın programında herkesi şaşkına çeviren bir olay daha yaşandı. Evlilik hazırlığı yaptığı kişi tarafından dolandırdığı iddiasında bulunan Emre Korkmaz, eniştem diye tanıdığı kişinin aslında eşi olduğunu öğrendi.

Müge Anlı’dan eğitime dev destek! Binlerce öğrenciye tablet veriyor

Müge Anlı’da Herkesi Şaşırtan Olay! Karısını Baldızım Diye Başka Biriyle Evlendirdi

İşlediği birçok program ile gündeme gelen Müge Anlı’nın programında herkesi şaşkına çeviren bir olay daha yaşandı. Emre Korkmaz evlilik hazırlığı yaptığı kişi tarafından dolandırdığı iddiasında bulunarak programa katıldı. Canan adlı kişinin kendisini 350 bin TL dolandırdığını söyleyen Korkmaz, Canan’ın eniştesi olarak bildiği kişinin aslında eşi olduğunu söyledi.

“350 Bin TL Dolandırıldım”

Songül Karlı’dan Şok Karar!.. Müge Anlı’ya Başvuracak..

Canlı yayına katılan 31 yaşındaki Emre Korkmaz, evlenme vaadiyle kandırıldığı iddiasında bulundu. Evlenmek için Canan adındaki kadınla birlikte görüşmeye başlayan Korkmaz, 350 bin TL dolandırıldı.

Müge Anlı Kimdir?

Emre Korkmaz daha sonra öğrendiği gerçekle hayatının şokunu yaşadı. Kadının ‘eniştem’ olarak tanıttığı kişinin aslında Canan’ın eşi olduğu da iddialar arasında. Emre Korkmaz, “Seviyordum ve hayal kırıklığına uğradım. 350 bin TL param gitti. Yiyecek ekmeye muhtaç bıraktılar.” şeklinde konuştu.

Müge Anlı, Evli Birinden Hamile Olduğu İddialarına Ne Cevap Verdi?

Müge Anlı'da Herkesi Şaşırtan Olay! Karısını Baldızım Diye Başka Biriyle Evlendirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler