Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye'nin İşaretinden Sonra Ne...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Safiye’nin İşaretinden Sonra Ne Yapacak?

TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Naci’yi, adamların elinden Han kurtarıyor. Safiye ise, annesinin konuşmalarını duymamak için kendisini uyumadan yemeğe temizliğe veriyor. Naci, oraları terk etmeye karar veriyor. Han ile Gülben, Safiye ile Naci’yi buluşturuyor. Safiye, annesinin hayalini görünce ona cevap veremiyor. Naci, kalması için odan bir işaret istiyor. Safiye, cama kuş resmi yapıştırıyor. Konuşmaya başlayacak olan annesini de susturuyor. Naci, Safiye’nin işaretinden sonra ne yapacak?

Salı Dizileri 2020

Naci Safiye’nin İşaretinden Sonra Ne Yapacak?

Masumlar Apartmanı 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Naci, yoldan geçenlerden Safiye’ye saldırdığını düşünerek büyük bir dayak yiyor. Onların elinden Han, Haci’yi zor kurtarıyor. Han, daha sonra Naci’yle konuşmaya gidiyor ve ondan gitmesini istiyor. Naci, Safiye’ye ne yaptıklarını soruyor. Aynı annesine benzediğini söylüyor. Han ise, annesinin değil Safiye’nin öldüğünü anlamadığını mı soruyor.

MASUMLAR APARTMANI 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naci, öğrencileriyle son dersini yapıp onlara veda ediyor. Bu arada Safiye, sanki Naci olayı hiç olmamış gibi kendisini evdeki işlere veriyor. Her konu açıldığında ise konuyu kapatıyor. Hemen başlıyor mantı yapmaya. Gülben, o mantının yapımının haftalar süreceğini düşünüp korkuyor. Safiye, soluk bile almadan mantıyı akşam yemeğine yetiştiriyor. Evdekiler Safiye’nin bu durumundan korkmaya başlıyor.

Sabaha kadar uyumayan Safiye evleri süpürüyor. Sonra hamur yoğurup pişi yapıyor. Kardeşlerine güzel bir kahvaltı sofrası hazırlıyor. Sofrayı gören ev halkı Safiye’nin düşüp kalmasından korkuyor. Ona bir ilaç verip uyumasını sağlıyorlar. Han, Memduh beye onun haberi olmadan dolgun maaşlı bir iş ayarlıyor. İnci’nin arabasını sattığını öğrenen Memduh, aldığı avansla torununa bir araba alıyor.

Ege, babasının ölmek üzere olduğunu son kez ablasını görmek istediğini öğreniyor. Önce İnci, gitmek istemiyor. Ama sonra Ege için yoğun bakıma gidip babasıyla konuşuyor. Gülben, ablasıyla Naci’nin önceden sevgili olduklarını öğreniyor. Han, ablasına Naci’nin onu bırakmadığını veda mektubunu annesinin yazdığını kendisinin de götürüp verdiğini anlatıyor. Naci ile Safiye’yi görüştürüyorlar.

Safiye, annesinin hayalini yine görünce Naci’ye onu tanımadığını söylüyor. Naci, kalması için ondan bir işaret istediğini söylüyor. Safiye, cama kuş resmi yapıştırıyor. Naci, kuş resmini görür görmek Safiye’nin yanına koşarken eski karısıyla karşılaşıyor. Memduh’da, Ege’nin babasını eve getiriyor.

Masumlar Apartmanı 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han’dan Safiye’ye Büyük Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler