Ana SayfaDedikoduGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 3-9 Aralık

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 3-9 Aralık

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 3-9 Aralık… Geçtiğimiz haftanın en çok merak edilen ve okunan haberleri hangileri merak ediyorsanız, bu haber tam size göre… 3-9 Aralık 2018 haftasının en çok merak edilen ve okunan haberlerini sizler için bir araya getirdik. İşte geçen haftanın en çok merak edilen haberleri…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 26 Kasım-2 Aralık

Yemekteyiz Programında Skandal Tartışma!

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen ‘Yemekteyiz’ programında büyük şok yaşandı. Diğer yarışmacının yaptığı yorumunu yanlış değerlendiren erkek yarışmacı kavga çıkardı, Şok detayları Haberimizden okuyabilirsiniz..

Geçen ayın en çok okunan haberleri Kasım 2018

Avlu’dan Çukur’a Bomba Transfer!

Avlu’nun son bölümünde kızının intikamını almak için hapishaneden kaçan Deniz, kızının katili yani Kudret’in oğlu Alp’i öldürüyor. Alp’in ölümü medyada büyük bir tepkiye neden oldu. Avlu izleyicilerinin çoğu Deniz’in Alp’i öldürmesini istese de Alp öldükten sonra karakterin diziden çıkmasını da istemedi.

Yasak Elma’da Zeynep İçin Yeni Karakter Geliyor!

Son zamanlarda gerek kamera arkasında yaşanan gerek kamera arkasında yaşanan taciz iddiaları gerek son zamanlarda ki reyting başarısı ile gündeme gelen Yasak Elma dizisinden yeni haberler var…Yasak Elma dizisinde, Alihan’ın Ender ile evlenmesinden sonra şok yaşayan Zeynep ile yolları kesişecek yeni bir karakter ortaya çıkacak!Medyapım’ın FOX için çektiği “Yasak Elma” dizisi ikinci sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor.

Çarpışma Dizisine Ferhat Göçer Damgası!

Yeni dizi Çarpışma gündeme bomba gibi bir bölüm ile giriş yaptı. Ay Yapım’ın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı yeni dizisi ‘Çarpışma’nın son bölümünde sürpriz bir sahne yaşandı. İşte Detaylar…

Songül Karlı Eski Partneri Uğur Arslan Konusundaki Gerçeği Açıkladı!

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın birlikte hazırladıkları programda 45 yaşındaki şarkıcı ve sunucu, 2017’de boşandığı eski eşi Metin Yüncü ve eski partneri Uğur Arslan ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Karlı, 7 yıl birlikte program yaptığı Uğur Arslan’ın daha sonra Seda Sayan ile birlikte “Evleneceksen Gel” programını sunmasıyla şoke olmuştu.

Meral Kaplan’ı Yerleştirdiği Kamerası Ele Verdi!

Geçen sene çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü iddiasıyla şikayetçi olan Meral Kaplan’ı, evine yerleştirdiği gizli kamera kayıtlarına ulaşıldı. Tüyler ürperten görüntüler magazin haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, detaylar Haberimizde..

İstanbullu Gelin’in Gerçek Hikayesinin Sonu!

Star Tv’nin önemli dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin, son günlerde hikayesiyle gündemde yer alıyor. Gerçek hayatta hikayenin baş karakteri olduğu iddia edilen Ülkü Üst Sarpkan, son günlerde diziyi takip eden birçok seyircinin araştırdığı isim oldu. Peki, Gerçek İstanbullu Gelin olduğu söylenen Ülkü Üst Sarpkan kimdir? İşte, hikayesinden bazı bilgiler…

Kıvanç Tatlıtuğ’a Yazık Ettiler!

Kıvanç Tatlıtuğ’a yazık ettiler! Uzun bir süredir ara verdiği televizyon ekranlarına bomba gibi bir dönüş yapan başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizide yapılan mantık hatalarından dolayı bir hayli eleştiri topladı. Önceki hafta yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medya hesaplarında bir çok olumsuz yoruma maruz kalan Çarpışa dizisi hakkında bir yazı kaleme alan hangi yazar, Tatlıtuğ’a yazık edildiğini iddia etti.

Şeyma Subaşı Boşanmayı Kutluyor!

Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı ile olan evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Şeyma Subaşı kızı Melisa ve arkadaş grubuyla çıktığı Miami tatilinden karelerini sosyal medyadan yayınladı. Boşanmanın hemen ardından Subaşı’nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.Acun Ilıcalı ile 14 ay süren evliliğini bitirir bitirmez ABD’ye uçan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve arkadaşlarıyla tatiline devam ediyor.Subaşı, tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Acun Ilıcalı’nın Teklifini Unutamıyorum!

Kanal D’nin hafta sonu magazin programı sunuculuğunu yapan Dilay Korkmaz, Acun Ilıcalı’nın sunuculuk teklifinden sonra hayatının nasıl farklılaştığından bahsetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler