Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Boşanmayı Kutluyor!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Boşanmayı Kutluyor!

Geçtiğimiz hafta Acun Ilıcalı ile olan evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Şeyma Subaşı kızı Melisa ve arkadaş grubuyla çıktığı Miami tatilinden karelerini sosyal medyadan yayınladı. Boşanmanın hemen ardından Subaşı’nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.Acun Ilıcalı ile 14 ay süren evliliğini bitirir bitirmez ABD’ye uçan Şeyma Subaşı, kızı Melisa ve arkadaşlarıyla tatiline devam ediyor.Subaşı, tatilinden fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Şeyma Subaşı, Tepkiler Üzerine Fotoğrafı Hemen Sildi!

Şeyma Subaşı Kimdir

“Boşanmak hiç etkilememiş!”

Boşanmanın hemen ardından Subaşı’nın paylaşımları hakkında sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.  Bazı kullanıcılar “Şeyma adeta boşanmayı kutluyor” derken, bazıları da “Boşanmak hiç etkilememiş” tarzında yorumlarda bulundu.Subaşı geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğrafta, “Yapabileceğine inandı ve yaptı” dövmesini göstermişti.

Zeynep Yılmaz ile evliyken tanıştığı Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başlayan ve bu ilişkiden de Melisa adında bir kız çocuğu bulunan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde evliliğini bitirmişti.Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı’ya ödeyeceği nafaka miktarı sosyal medyanın da gündeminde yer almıştı.

Komiksiniz!

Şeyma Subaşı, internette dolaşan, “Uzmanlar uyarıyor! Şeyma Subaşı’nın nafakasını fazla düşünmek kronik uykusuzluğa neden olabilir” yazısını paylaşmıştı. Subaşı, fotoğrafa şu yorumu yapmıştı: Bence çok tatlı ve komiksiniz.

Bunun adı tacizdir!

Çıkan haberlerin ardından Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’dan kardeşine destek gelmişti. Açıl, sosyal medya hesabından, “Sosyal medyada tanımadığınız bir kişiye yaptığınız kaba yorumların adı ‘eleştiri’ değildir. Bunun adı ‘taciz’dir. O nedenle engellendiğinizde ‘eleştiriye tahammülü yok’ yerine ‘benim kimseyi taciz etmeye hakkım yok’ diye düşünmelisiniz…” paylaşımını yapmıştı.

Acun Ilıcalı, boşanmanın ardından, “Her evlilikte boşanma da var, ayrılmak da var. Bizde Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası bir kaç kere konuştuk denedik. Kurtaramadık. Buraya biraz insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı. İkimiz için de demek ki hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olmasın, sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik. Olmadı yürütemedik. Bu konudaki çirkin dedikodulara, hayali spekülasyonlara, senaryolara rağbet edilmemesini rica ediyoruz. İkimiz de üzgünüz yürümedi. Hayırlısı olsun. İkimiz için de iyi günler olacaktır diye düşüyorum. Severek evlendik yürütemedik, saygıyla da ayrılıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler