Ana SayfaDedikoduSeçkin Piriler 20 Yıllık Arkadaşına Koruma Kararı Çıkarttı!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler 20 Yıllık Arkadaşına Koruma Kararı Çıkarttı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında yer alan habere göre; Seçkin Piriler, 20 yıllık yakın arkadaşı Meral Kaplan’a icra göndermiş daha sonrasında,    icra memurları Meral Kaplan’ın Ortaköy’deki evine gidip haciz işlemi başlatmıştı. Görevliler Meral Kaplan’ın arabasına el koymuştu.Bu yaşananların üzerine Seçkin Piriler 20 yıllık arkadaşı hakkında kendisini darp ettiğini söylerek koruma talep etti…

Seçkin Piriler Kimdir?

Meral Kaplan Kimdir?

Şiddet Mağduru Seçkin Piriler!

Şarkıcı Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler, 20 yıllık arkadaşı Meral Kaplan’dan korunmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, Kaplan’ın 2 ay süreyle şiddet mağduru Piriler’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

Evde başlayan kavgaları sokağa taşmıştı!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, geçen ağustosta çocuklarıyla birlikte Bodrum’da tatile çıkmış, Gündoğan’da aynı evde kalan Kaplan ve Piriler’in evde başlayan kavgaları sokağa taşmıştı. Evdeki hizmetçinin laf taşıması üzerine çıkan arbedede Kaplan, Piriler’i dövüp yüzünü ve kollarını tırmalamıştı. Günaydın’dan Ali Oktay’ın haberine göre, Seçkin Piriler, 20 yıllık arkadaşı Meral Kaplan’dan korunmak için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

Mahkeme, Kaplan’ın 2 ay süreyle şiddet mağduru Piriler’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler