Ana SayfaDedikoduBuse Terim'in Vale İsyanı!

İlgili Postlar

Buse Terim’in Vale İsyanı!

Önceki gün ailesiyle Etiler’de bir AVM’ye giden Buse Terim Bahçekapılı, çıkışta valenin aracını getirmesini dondurucu soğukta 30 dakika bekledi. 2 yaşındaki kızının soğukta bekletilmesine sinirlenen Terim, duruma sosyal medyada isyan etti.Teknik direktör Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı’nın önceki gün keyifli başlayan gezintisi kötü bitti.Saklambaç’ta yer alan habere göre; Nisan’da kızı Naz’ı dünyaya getirerek ikinci kez anne olan Buse Hanım, 2 yaşındaki kızı Nil ve eşi Volkan Bahçekapılı ile Etiler’deki bir AVM’ye gitti. Lüks araçlarını valeye bırakan çift, bir saatlik ücret için 30 TL ödedi.

Alışveriş turuna çıkan ikili, daha sonra soluğu kızlarıyla oyun parkında aldı. Ünlü tasarımcı, yaklaşık bir saat sonra da ailesiyle alışveriş merkezinin çıkışına gidip aracını istedi. Buse Terim, 5 derece soğukta minik kızı ve eşiyle dakikalarca valenin araçlarını getirmesini bekledi..

Buse Terim Kimdir?

“Donarak araba bekliyoruz…!”

Valenin aracı getirme süresi uzadıkça Bahçekapılı çifti de sinirlenmeye başladı. Ortalama 5 dakika içinde gelmesi gereken aracını yarım saat sonra alabilen Terim, isyan etti.

“Tam 30 dakikadır donarak araba bekliyoruz. Bu servis için 30 TL gibi fahiş bir rakam alıyorsunuz. Kapasitenizden fazla arabayı almayın. Ayıp!” diyen Buse Hanım, valenin aldığı yüksek ücrete de tepki gösterdi…

Sosyal medyadanda tepkiler geldi:

-Buse Terim ve ailesi bu kez haklı. Babası futbol dünyası için sıkıntı ama valenin yaptığının cezası olmalı.
-Terim’in kızı olmayan kaç kişi mağdur oluyor kimsenin haberi yok.
– Vale kendini bir siyasi parti lideri gibi görüyor. Kimsin sen kardeşim.
-Sokaktaki değnekçiler, bugün vale oldu. Kültürleri de yok örf ve adetleri de.
– Değerli aracını emanet ediyorsun ya vurup getiriyor ya da saatlerde bekletiyor.
-Devlet bu konuya da el atmalı.
-Vale birçok yerde terör estiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler