Ana SayfaDedikoduHadise'yi üzen kötü haber!

İlgili Postlar

Hadise’yi üzen kötü haber!

Yasemin Sadıkoğlu’nun şikayeti üzerine başlatılan şarkıcı Hadise hakkındaki ‘iftira’ soruşturmasında çıkan karar ve detaylar…

Hadise‘yi üzen kötü haber!

Hadise’nin dolandırıcılıkla suçladığı iş kadını Yasemin Sadıkoğlu Savcılık tarafından suçsuz bulundu. Sonrasında ise Yasemin Sadıkoğlu’nun Avukatı İhsanoğlu ‘Hadise, müvekkilime iftira attı, itibarını zedeledi. Bunun kanundaki cezası 4 yıla kadar hapistir’ iddiasıyla ünlü sanatçı hakkında şikayette bulundu.

 Hadise, kendisini dolandırdığı iddiasıyla menajer Yasemin Sadıkoğlu’nu mahkemeye vermişti. Sadıkoğlu, suçsuz bulundu ve ‘Bana iftira attı’ diyerek Hadise’den şikayetçi oldu.

Hadise’nin şikayet etme hakkını kullandığı ve iftira atma güdüsüyle hareket etmediği belirtildi.

Çeşitli  gazetelerde yer alan habere göre ünlü şarkıcının dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurduğu soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Hadise’nin şikayet etme hakkını kullandığı ve iftira atma güdüsüyle hareket etmediği dile getirildi. Adliyeye ifade vermeye giden Hadise, koridorlarda yoğun ilgiyle karşılaştı.

İCRA TAKİBİ DE İSTENDİ

Yasemin Sadıkoğlu’nun Avukatı İhsanoğlu, Hadise’nin TCK’nın 267’nci maddesine göre bir yıldan dört yıla kadar hapisle cezalandırılması gerektiğini belirtti. Bunun yanı sıra Sadıkoğlu’nun, Hadise’den alacağının tahsili sebebi ile icra takibi başlatıldığını açıkladı.

Yasemin Sadıkoğlu’nun avukatı; Hadise’nin müvekkiline olan borcunu ödemek istemediği için Sadıkoğlu’na iftira attığını söyleyip ekledi: “Müvekkilim, saygın bir iş kadınıdır.”

Yasemin Sadıkoğlu ‘nun Savcılığa başvurma gerkçesi ise şöyleydi; Hadise ve ablasının bana yüklü miktarda borcu var. Hadise, üçüncü şahısları etkilemek için beni karalamaya çalışıyor. Hadise, İngiliz Moda Ödülleri Töreni’ni izlemek için bilet aldığı arkadaşı Yasemin Sadıkoğlu’nun kendisini kazıkladığını iddia edip savcılığa başvurmuştu. Hadise, “9 bin liralık bileti bana 30 bin liraya sattı” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler