Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Teklifini Unutamıyorum!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Teklifini Unutamıyorum!

Kanal D’nin hafta sonu magazin programı sunuculuğunu yapan Dilay Korkmaz, Acun Ilıcalı’nın sunuculuk teklifinden sonra hayatının nasıl farklılaştığından bahsetti.

Güzel sunucu Dilay Korkmaz  Ferit Ömeroğlu’nun sorularını cevapladı. Dilay Korkmaz, Acun Ilıcalı‘nın sunuculuk teklifinden sonra neler yaşadığını ve sektöre nasıl atıldığından bahsetti. Miss Turkey sonrasında Acun Medya’da işe başladığını söyleyen Korkmaz’ın ifadelerinden satır başlıkları:

Dilay Korkmaz Kimdir?

”Burayı Çok İstediğim İçin Mücadele Ettim.”

”Virajlarınız neler oldu kariyerinizde?”

Üniversite yıllarımda ve öncesinde hep spikerlik ve sunuculuk eğitimi alıyordum. Hayat beni buraya getirdi demekten çok benim burayı çok istediğimi ve bunun için üniversiteden beri kendimi eğitmek ve geliştirmek için çalıştığımı, mücadele ettiğimi söyleyebilirim. Genelde ailen seni istediğin alan dışında bir meslekte görmek ister ya çoğu zaman, bende de öyle oldu. Düşünsene Ankara’da yaşayan 19 yaşında genç bir kızsın. Dünya, yaşam sana ailenin sana müsaade ettiği kadar.

“Güzellik Yarışmasına Katılınca Beni Vurmaya Gelecekti”

Düşünsene, ailen sana ne kadar müsaade ediyorsa o kadar hayatın ve ben onu yıkmak isteyen bir kızım. Sürekli Müjdat Gezen’den eğitimler alıyorum, kendimi geliştirmek için kurslara gidiyorum. Diksiyonum da çok iyiydi. Çok inanıyordum da kendime. Örneğin bir arkadaşımın annesi dışarı çıkmasına izin vermediği zaman ben arar konuşur, ikna ederdim. İnatçıyımdır ikna kabiliyetim çok iyidir ve olaylara bir kaç açıdan bakabilirim, ağzımda iyi laf yapar, hazır cevap birisiyim. Sonra babamdan habersiz Miss Turkey’e başvurdum. Çok sinirlendi, beni vurmaya gelecekti. (gülüyor) Kampa gittikten sonra dedi ki, “Sen bu kadar kararlıysan demek ki doğru bir şey yaptığına güveniyorsun ” Bende, “tabi ki” dedim.

Acun Ilıcalı Kimdir?

”Acun Bey’in O Sorusunu Hayatım Boyunca Unutmayacağım”

Acun Ilıcalı ile ilgili bir şeyler paylaşmak ister misiniz bizimle?

O Ses Türkiye gibi bir programda sunuculuk, Survivor sürecinde haftanın 5 günü program sunuculuğu yapmak… Henüz 20 yaşındaydım. Ne yapacağımı bilmiyordum fakat “yaparsın” dedi ve beni sunucu yaptı. O’ndan çok şey öğrendim. Bugün bazı konularda bir şeyler biliyorsam bu Acun Bey ve ekibinin yardım etmesiyle.

Şeyma Subaşı’ndan İmalı Gönderme!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler