Ana SayfaDedikoduMeral Kaplan'ı Yerleştirdiği Kamerası Ele Verdi!

İlgili Postlar

Meral Kaplan’ı Yerleştirdiği Kamerası Ele Verdi!

Geçen sene çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü iddiasıyla şikayetçi olan Meral Kaplan’ı, evine yerleştirdiği gizli kamera kayıtlarına ulaşıldı. Tüyler ürperten görüntüler magazin haberleri‘nde bomba etkisi yarattı, detaylar Haberimizde..

Meral Kaplan’ı Yerleştirdiği Kamerası Ele Verdi!

Geçen sene bu zamanlar çocuğuna bakan bakıcısı tarafından darp edildiğini öne süren Ünlü oyuncu Meral Kaplan’ın yalan beyanda bulunduğu meydana çıktı.

Meral Kaplan kimdir?

Annesini ve Kızkardeşini Darp Etti!

Geçen sene ünlü oyuncu Meral Kaplan çocuğunun bakıcısı tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Meral Kaplan’ın evine yerleştirdiği gizli kamera ise anlatılandan çok başka olduğunu ortaya çıkardı. Olay günü görüntülerinde, Meral Kaplan’ın çocuğun Moldovyalı bakıcısını, kendi annesini ve kız kardeşini dövdüğü meydana çıktı. Olay günü Meral Kaplan, kendi annesi, kız kardeşi ve bakıcısı ile beraber evin salonunda bulunuyorlardı. Birdendire Meral Kaplan bakıcıyla tartışmaya başladı. Sonra annesi kavgaya dahil olunca Meral Kaplan çok sinirlendi ve ne olduysa orda oldu. Sinir krizi geçiren Meral Kaplan annesine tekme atarak darp etti ve sonrasında kendi kızkardeşini tokatladı.

“Arkamdan Koştu Ve Saçlarımdan Tutup Yere Düşürdü.”

Konu hakkında açıklama yapan moldavyalı bakıcı, “Ben vurmadım. Meral benim arkamdan koştu ve saçlarımdan tutup yere düşürdü.” dedi. Mahkeme süresi devam eden olay la ilgili Meral Kaplan açıklama yapacakmı, merak konusu oldu.

Meral Kaplan bakıcıdan dayak yediğini, eşininde sadece izlediğini söylemişti!..

Ünlü oyuncu Meral Kaplan ifadesinde; kızının bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek “Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de ‘Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım’ dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Eşim yıllardır bu kadınla birlikte benim üzerimde hakimiyet kuruyordu. Eşim kadını savundu.” ifadeleriyle açıklama yapmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler