Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Sosyal Medya dan Yapılan Çirkin Yorumlara Tepkisi!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Sosyal Medya dan Yapılan Çirkin Yorumlara Tepkisi!

Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde bir moda dergisine verdiği özel röportajda, sosyal medyadan yapılan çirkin yorumlara tepkisini dile getirdi.

Hazal Kaya Sosyal Medya dan yapılan çirkin yorumlara isyan etti!

Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde bir moda dergisine verdiği özel röportajda, sosyal medyadan yapılan çirkin yorumlara tepkisini dile getirdi.
Sosyal Medyadan yapılan bu çirkin yorumlar sizi rahatsız ediyor mu sorusuna şöyle cevap veriyor; “Ay, zerre etmiyor. Bir ara çok üzülüyordum. Hepimizin var öyle hassas olduğu dönemler. Ben okumuyorum bile artık. Yorumlar korkunç. Bir arkadaşıma “Allah belanı versin” diyeni gördüm. Şimdi buralar çok başka yerler. Niye ki mesela? Tanımıyorsun onu. Nasıl bir nefret? Birinin özel hayatıyla bu kadar ilgilenmek, sevgilisini beğenmemek benim algı sınırım dahilinde değil. Birini kendi estetik yargılarına göre çirkin bulmak da… Bunu oraya yazmaktan çekinir insan. Bunu ayıp bulmadan oraya yazabiliyor olmak çok ilginç. Dolayısıyla benim onları okumamın hiçbir anlamı yok. Beni sevenlerle kurduğumuz bağ zaten baki”diyor.
Sevilen oyuncu Hazal Kaya, Marie Claire Dergisi’ne özel bir röportaj verdi. Kaya, röportajda özel hayatından iş hayatına, şeker hastalığından sosyal medyaya ve pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yazılanları kulak ardı ettiğini ve hiç takmadığını belirten Kaya, insanların birbirine karşı saygısız olduğunu belirtti.  Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların altına “İğrençsin, çirkinsin, şişmansın gibi yorumlar yazanlara da anlam veremiyor. Beş yıldır oyuncu Ali Atay ile birlikte olan Hazal Kaya evliliğe de sıcak baktığını dile getirdi.

Ali iyi ki hayatımda var!

Beş yıldır Ali Atay’la birlikte olan Hazal Kaya,”Biz beş yıldır birlikteyiz ama beraber ilk röportajımızı geçen yıl verdik. O kadar içine kapalı bir çiftiz. Gerçekten bizim kendi minik dünyamız var. Ama bilerek böyle değil bu, bir şeylerden de kaçmıyoruz. Biz öyle tipleriz sadece. Evde köpeğimizin videosunu çekiyoruz, falan.Birbirimize iş konusunda çok güveniyoruz. Çok huzurlu ve birbirine güvenen bir çiftiz. Çok yakın arkadaşız artık. Hem kendimle ilgili, hem işle ilgili en doğru eleştiriler ondan gelir hep. İyi bir ekibiz açıkçası. Biz annemle de iyi bir ekipsiz. Hastalık döneminde Ali, annem, ben çok zorlu bir süreç yaşadık ve atlattık. O insanı aile yapan şey. Yaşadığımız deneyimde Ali resmen süper kahraman gibiydi. Hayatımda olduğu için her gün şükrediyorum” diyor.

Ali Atay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler